היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ממי אנחנו פה תשתפי תשפכי אל תאגרי בלב בשבילך את חייבת מקום לשפוך ןאם לא פה יש פה מספיק בנות שנמצאות עבורך גם בפרטי (לפחות לגבי את יכולה להיות בטוחה) כל עזרה שאת צריכה גם פיזית גם נפשית גם חומרית תפני ואני בטוחה שתעני
אוהבת אותך חושבת עליך ודואגת לך
ממי אנחנו פה תשתפי תשפכי אל תאגרי בלב בשבילך את חייבת מקום לשפוך ןאם לא פה יש פה מספיק בנות שנמצאות עבורך גם בפרטי (לפחות לגבי את יכולה להיות בטוחה) כל עזרה שאת צריכה גם פיזית גם נפשית גם חומרית תפני ואני בטוחה שתעני
אוהבת אותך חושבת עליך ודואגת לך
אוי מתוקה שלי אני שולחת לך אינספור חיבוקים וחיזוקים
זה המקום לשפוך את הלב ולספר כמה שרק אפשר... אנחנו פה כדי לשמוע ואפילו לנסות לעזור. את אמא מקסימה!!!!! [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
את מדהימה, גיבורה ואמא הכי טובה שיכולה להיות!
עשית דבר כל כך קשה אבל זה היה הדבר הנכון!!
כולנו פה בשבילך מכל הלב!
שולחת לך אלפי חיבוקים
הכי חשוב זה לא להשאר עם זה לבד לשתף, לדבר, להוציא הכל... אל תפחדי לבכות, אל תפחדי מזה שקשה וכואב לך תמיד תזכרי שאת אמיצה שבחרת לחיות אחרת ולא להיות חלק מהסטטיסטיקה החלק הקשה הזה מאחורייך
אני חושבת שאת בלב ובראש של כל אחת מהבנות כאן אנחנו לא מכירות, אבל אם תרצי ביתי פתוח בשמחה ובכייף יש כאן המון משחקים וספרים לילדים מהעבודה שלי ואוכל טעים
כל הכבוד לך שעשית צעד כזה חכם, אני יודעת שזה היה קשה. אישית לא ידעתי מי את, אבל ע"פ התמונות רואים ילדים מאושרים, נקיים ומטופחים. אין לו סיכוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
את מדהימה וחזקה! חשבתי עלייך הרבה! יש לך כוחות שאין להרבה בנות!!
תחזיקי מעמד, את הדבר הקשה ביותר כבר עברת עזבת אותו, מכאן והלאה הכל רק יילך וישתפר בשבילך ובשביל הקטנטנים שלך
את תמיד תמצאי כאן אוזן קשבת ובעצם כל דבר שתצטרכי אני בטוחה שרובנו אם לא כולנו נשמח לתת יד ולעזור
לא יודעת כ"כ במה מדובר לא מכירה את הסיפור אך לפי תגובות הבנות אני מבינה כי את עוברת תקופה לא קלה ואת זקוקה לחיבוק אז הנה גם ממני מליון
היתה לי הרגשה ממי
היי עינבר
אני קודם כל רוצה לברך אותך בעזרת ה׳ שיהיו לך רק דברים טובים בחיים ולא תדעי יותר צרות כאלו .
אני בטוחה שקשה לקום ולעזוב בכל זאת שנים של נישואין , ילדים ברקע סטיגמות על גרושות וכו... אני יכולה לומר לך שאני מכירה את הדבר מקרוב היה לי חבר אלים קמתי ועזבתי כי ידעתי שזה לא יגמר ככה והיום אני מודה לקדוש ברוך הוא שבחרתי בבעל אחר
אני רק יכולה לעודד ולומר שיהיה בסדר גמור את עושה טוב לעצמך והשינוי מתחיל עכשיו ! לא משנה כמה שלום בית חשוב במקרים כמו אלו כמה רחוק ממנו כך מתוק מי שינסה להחזיר ביניכם אל תשמעי גבר מכה ישאר גבר מכה לעולם ואחרי שנים את תאמרי לעצמך איזה מטומטמת שלא עזבתי קודם אל תנחמי את עצמך גם שהוא ישתנה כי הוא לא
מאחלת לך המון בהצלחה ועידוד
חפשי אותי בפייס בכל בקשה או שאלה ortal dol
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מאמי כל הכבוד לך על הצעד שעשית מגיע לילדים שלך חיים טובים גם אם זה אומר רק אם אמא וכמובן שגם לך אנחנו פה תמיד בשבילך
אין לי מילים לתאר לך כמה את גיבורה בעיני, החלטת לא להיות קורבן ולא להניח לאף אדם לפגוע בילדייך אפילו אם אותו אדם הוא אבא שלהם. את מדהימה בעיני
אין לי הרבה מה לכתוב אז רק
מאמי שולחת לך ים
מאמי אני מבינה שקשה לך מאוד, הכל עדיין טרי וכואב ואת צריכה להתמודד עם כל הקשיים.שאת נתונה בהם עכשיו בגללו,אבל את תראי שהזמן ירפא ואת תרגישי יותר טוב ויותר בטוחה והכי חשוב שאת והילדים תהיו מוגנים. כל הכבוד לך על הצעד הקשה והלא פשוט הזה ...אני מאחלת לך רק דברים טובים וחיים נפלאים לך ולבונבונים שלך בכל דבר את תמיד מוזמנת לפנות אליי הפייסבוק שלי הוא Elena Roitman Dodin איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך