היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פשוט מרמים אותנו. ואנחנו כמו ילדים טובים נפלנו בפח חודש אחרי חודש מדי שנה.
סיפרתי לכן שבעל הבית לוקח מאיתנו, כחלק משכר הדירה, 500 ש"ח מדי חודשיים על חשמל קבוע. כשנכנסנו לדירה סיכמנו שכל 4 חודשים נקרא מונה נקבל החזר כספי אם יש צורך ואף נוסיף כסף אם יש צורך. למרות שמהתחלה הבהרנו לו, שאין לנו שום מכשיר חשמלי רציני בבית (גם לא מכונת כביסה) והחשמל שלנו מתבסס רק על אורות (וזה היה ככה, רק מחודש שעבר התחלנו עם מזגן)
אז הנה אנחנו, בחודש האחרון לשכירות, רצים אחריו בהפצרות לקריאת מונה כבר שנה שלמה שלא עמד בהתחייבות וכל פעם טען שאנחנו עושים יותר מ-500 ש"ח והוא מעגל פינות סליחה??? ומה עם החודשיים שגרנו אצל ההורים אחרי הלידה? 500 ש"ח חשמל על בית ריק???
אז שמנו לב שמשהו מסריח קורה כאן וחודש שעבר מתן הלך והצהיר שהוא קורא מונה והחודש שוב, ונראה כמה עשינו בחודש. היום הייתה הקריאה הראשונה והמיוחלת ונחשו מה? 6000 וואט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לאבא שלי היה עסק ובתפארתו המפעל עשה בחודשיים 3000 בקושי אז ביתינו הקט צורך בחודש תמים 6000 וואטטטטטט?
הייתי בשוק. מתן חיכה לו כל היום, שיגיע, ויוכל לישר איתו את ההדורים כי סליחה אבל משהו קורה כאן
7 תגובות
עמוד 1
בטלי את הצק עד שיסתדרו העניינים הוא לא עומד בחוזה וגם את לא מעכשיו.... אגב תוכלי להתקשר לחברת החשמל ולבקש שיבואו לבדיקה האם הבית שלו גם על המונה שלך...
את גם יכולה לבדוק את זה לבד... תוציאי הכל אבל הכל (כולל מקרר ומזגן הכל!9 משקע החשמל ותצאי החוצה אחרי 10 דקות בדיוק לבדוק אם השעון מסתובב. אם השעון מסתובב אז חמודה שלי הוא מחובר לאותו שעון מונה, אם השעון אינו מסתובב אז תוכלי לצאת מנקודת הנחה שהחשמל פשוט התייקר....
מנסיון אישי שלי (כן כן גם בעל הדירה שלי לא מלאך) עד שהוא יעשה משהו עם הצק שביטלת כבר תדעי מה קורה עם החשמל...
איזה מגעיל מצא עוד את מי לרמות - אלה שאין להם יתר מדי ולא איזה אחד שתובע בכסף.... ב אלף.... מקווה שתסתדרו...
איזה גועל! אבל עשי טובה, תני לבעלך לטפל בזה. אל תתעבצני כל כך! איזה אנשים דוחים יש! זה בכל פעם מהמם אותי מחדש
אל תוותרי . הכי הרבה גשי לתביעות קטנות. עשינו את לפני כמה שנים כי הבעל הדירה הקודם היה חייב לנו החזרים בגלל ירידת הדולר (כך סוכם בחוזה) והוא לא נתן, אז בעלי ניגש ותבע, תוך מספר חודשים קטן, זה חזר....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
גועל נפשששששששששש מילא היית גונב בקטנה..אבל מה נריאה לך כשחיברת את כל הבית שלך לחשמל?! שלא ישימו לב?! גם בן זו*ה וגם סתום תחת.
שרונת מתוקתי אני עם קורן מילה במילה . 1. בטלי השיק של החודש תני לו לרדוף אחרייך ולא את אחריו 2. תתקשר לחברת חשמל אפילו עכשיו ותבררי הנושא האם המונה שלכם ביחד או לחוד ותבררי האם צריכה של 6000 וואט הינה נורמאלית וממוצעת לדירה שבה הינכם גרים. במידה וכן עשי חישוב של 6000 וואט על כל חודשי השמנה ותראי כמה כזה בכסף וכך תדעי בדיוק כמה היית צריכה לשלם באמת וכמה הוא חייב להחזיר לכם .
וכמובן יקירתי שמרי על הבריאות ותשתדלי לא להתעצבן למרות שמצבים כאלה בהחלט מעצבנים ובכלל לדעת שמרים אתכם זה מכעיס מאודדדדדדדדדד בחוכמה ובנחת יקירתי