בבקשה עזרה מהם סיכוי להיריון ? בבקשה עזרה !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום , אני בת 16 ובתאריך 20.7 עשיתי' לחבר שלי ביד , והוא גמר ושטפנו את הידיים עם סבון , והוא שטף גם את איברו עם סבון , לאחר מכן החלטנו שהוא ישים קונדום ואני ישב עליו ( בלי החדרה )אז הוא שם את הקונדום הפוך ואז החליף לו צד לאחר 10 שניות אז התחלנו לגרוי מיני שהוא יגמור שוב וגם אני , אז עשינו את התנועות האלה "חזק" ,לאחר מכן הוא אמר לי קומי! ואז הוא קם מהמיטה וגמר בתוך הקונדום , הקונדום היה רטוב ממני , בקיצור אני מפחדת שאני בהיריון כי אולי הוא לא שטף את איברו טוב סלחה על א הגסות ( ביציו ) כ הן נגעו באברי ? ולא היה מגע מיני ישיר , אני צריכה עזרה בבקשה , ואני לא רוצה לעשות בדיקת הריון , אני לא מסוגלת , וגם אין לי כסף , בתאריך 4.8 היתי צריכה לקבל מחזור והוא הגיע 3 ימים קודם , אבל הוא היה די חלש , ביום הראשון כרגיל וביום השני אותה כמות , וביום השלישי הוא נהיה צהוב ואז הוא נגמר , השאלה היא , קים סיכו להירון :(?, ויש לי גזים בזמן האחרון , והבטן שלי נפוכה , ועליתי ב-2 קילו , יכול להיות שזה מדאגה? כי אני חושבת על זה בלי סוף , בבקשה תסבירו את מצי ומהם סיכויי להיריון? והאם אפשר לעשות הפלה בלי שהורים יידעו?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני מציעה לך לספר למישהו שאת סומכת עליו ולהחליט מה נכון לעשות.
    את עדיין ילדה, חשוב שתתייעצי. אולי עם אחות או קרובת משפחה אם לא נעים לך להתייעץ עם אמא.
  • קודם כול תרגעי ותינשמי
    סביר להניח שאת לא בהריון
    תעשי בדיקת דם או תקני מהסופר פארם
    בדיקה !

ושוב תרגעי זה לא סוף העולם
    אף על פי שאת צעירה !

נ.ב יותר חשוב לשחם קונדום כנדרש
    כהגנה מפני מחלות מין נוראיות !

אז בפעם הבאה להשתמש בקונדום ולא מספר פעמים !

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • תראי הסיכויים להריון במצב כזה הם מאד נמוכים (בטח אם לא הייתה חדירה כמו שהבנתי) אבל ליתר ביטחון תקני בדיקה ביתית זה בסה"כ 20 ש"ח...

מה שכן אם זה מביא אותך ללחץ כזה הייתי מציעה שלהבא תקחי גלולות או שתוודאו שהוא שם את הקונדום נכון...

בהצלחה ובלי לחץ...
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי Vitalango

שלום , אני בת 16 ובתאריך 20.7 עשיתי' לחבר שלי ביד , והוא גמר ושטפנו את הידיים עם סבון , והוא שטף גם את איברו עם סבון , לאחר מכן החלטנו שהוא ישים קונדום ואני ישב עליו ( בלי החדרה )אז הוא שם את הקונדום הפוך ואז החליף לו צד לאחר 10 שניות אז התחלנו לגרוי מיני שהוא יגמור שוב וגם אני , אז עשינו את התנועות האלה "חזק" ,לאחר מכן הוא אמר לי קומי! ואז הוא קם מהמיטה וגמר בתוך הקונדום , הקונדום היה רטוב ממני , בקיצור אני מפחדת שאני בהיריון כי אולי הוא לא שטף את איברו טוב סלחה על א הגסות ( ביציו ) כ הן נגעו באברי ? ולא היה מגע מיני ישיר , אני צריכה עזרה בבקשה , ואני לא רוצה לעשות בדיקת הריון , אני לא מסוגלת , וגם אין לי כסף , בתאריך 4.8 היתי צריכה לקבל מחזור והוא הגיע 3 ימים קודם , אבל הוא היה די חלש , ביום הראשון כרגיל וביום השני אותה כמות , וביום השלישי הוא נהיה צהוב ואז הוא נגמר , השאלה היא , קים סיכו להירון :(?, ויש לי גזים בזמן האחרון , והבטן שלי נפוכה , ועליתי ב-2 קילו , יכול להיות שזה מדאגה? כי אני חושבת על זה בלי סוף , בבקשה תסבירו את מצי ומהם סיכויי להיריון? והאם אפשר לעשות הפלה בלי שהורים יידעו?

מציעה לך לגשת לרופא נשים ולבקש הפניה לבדיקת דם - עדיף לא לבזבז זמן כשאת בתחילת הדרך - זה עדין לא אומר שאת בהריון אבל תבדקי ותוודאי
    בהצלחה

ron
  • הסיכויים שלך להריון הם אפס!
    כל עוד לא הייתה חדירה והיה שימוש בקונדום אין סיכוי כי את בהריון.. הסירי דאגה מליבך
    כל שאר הסימנים שאת מתארת הם מלחץ נפשי..
    תירגעי מאמי.. הכל בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה