שלום , אני בת 16 ובתאריך 20.7 עשיתי' לחבר שלי ביד , והוא גמר ושטפנו את הידיים עם סבון , והוא שטף גם את איברו עם סבון , לאחר מכן החלטנו שהוא ישים קונדום ואני ישב עליו ( בלי החדרה )אז הוא שם את הקונדום הפוך ואז החליף לו צד לאחר 10 שניות אז התחלנו לגרוי מיני שהוא יגמור שוב וגם אני , אז עשינו את התנועות האלה "חזק" ,לאחר מכן הוא אמר לי קומי! ואז הוא קם מהמיטה וגמר בתוך הקונדום , הקונדום היה רטוב ממני , בקיצור אני מפחדת שאני בהיריון כי אולי הוא לא שטף את איברו טוב סלחה על א הגסות ( ביציו ) כ הן נגעו באברי ? ולא היה מגע מיני ישיר , אני צריכה עזרה בבקשה , ואני לא רוצה לעשות בדיקת הריון , אני לא מסוגלת , וגם אין לי כסף , בתאריך 4.8 היתי צריכה לקבל מחזור והוא הגיע 3 ימים קודם , אבל הוא היה די חלש , ביום הראשון כרגיל וביום השני אותה כמות , וביום השלישי הוא נהיה צהוב ואז הוא נגמר , השאלה היא , קים סיכו להירון :(?, ויש לי גזים בזמן האחרון , והבטן שלי נפוכה , ועליתי ב-2 קילו , יכול להיות שזה מדאגה? כי אני חושבת על זה בלי סוף , בבקשה תסבירו את מצי ומהם סיכויי להיריון? והאם אפשר לעשות הפלה בלי שהורים יידעו?