ושוב קיטורים אהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי חזר לי הCMV
10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג בדעק הזה..
    איך מרגיש CMV?
  • מאמי?????
    מה הסיכוי שאת "חולה" במשהו דומה לCMV? שגורם לעייפות נוראית בשלושת חודשיו הראשונים? לפעמים עם קצת בחילות? והורמונים משתוללים?

בקיצור - יש לך ערכת הריון בבית?
  • חחחחח לינבר נראה לי שאם היה סיכוי היא כבר הייתה בודקת
    בכל אופן לא מבינה בזה למה שלא תלכי להבדק?
    [/center]
  • ענבר תזהרי ממני! אני חיב בחרדה מתמדת מעוד הריון. לפני כמה זמן עשיתי בדיקה שהיתה שלילית. אתמול בערב היו לי כאבי רגליים וחולשה אדירה ברגליים. כאבה לי הבטן והראש וכמובן הייתי ממש עייפה. וזה כי התחכמתי ושטפתי ריצפה בערב בגלל שאמרתי לעצמי בלי להתפנק תמיד את עייפה.
    אבל יותר מאוחר כאבי הבטן נהיו נוראיים. היום לא הלכתי לעבודה.
    הילדים אצל ההורים שלי מ7 בבוקר. מסכנים ההורים שלי. הבעלול יחזור היום מוקדם מהלימודים אין ברירה...... מקווה שעד מחר יעבור
  • תרגישי טוב
  • רפואה שלמה בעזרת השם, תרגישי טוב

• תרגישי טוב

עשית בדיקות דם?
    ממה שאני זוכרת כשחליתי בזה,זה היה ממש מזמן, אבל ממה שאני זוכרת-רק אם בבדיקת שתן אין סימן לוירוס,זה סימן שהגוף נקי.
    קיצור-בדיקות
  • אני במילא צריכה ללכת לרופא לבקש אישור מחלה אז נבקש גם בדיקות. נבקש גם בטא כדי שנוכל לחזור לישון בשקט בלילה. בעלי כבר מזמן אומר לי שהוא חושב שאני צריכה לעשות בדיקות.
    מ ו מ במה התבטא אצלך הCMV? ז"א מבחינה קלינית. אצל הרוב זה עייפות וצורך לישון נכון? אני דוקא חושבת שאצלי זה מתבטא בחולשה נוראית ברגליים. את העייפות אני משייכת לעובדה שאני אמא עובדת לשלשה ילדים. בעלי טוען שבכ"ז אני עייפה באופן חריג אז זה אולי גם עייפות. (ביום שישי ישנתי 3 שעות רצוף בצהריים הנקתי וחזרתי לישון לעוד שעה הייתי ערה ואחרי שעתיים בערך כבר הייתי שוב גמורה מעייפות....)
    אוף אין לי זמן לכל זה.

• אצלי זה היה לפי הפרוטוקול הרפואי-
    התחיל במה שנראה דלקת גרון עם חום
    המשיך לחום גבוה מעל חודש
    חולשה נוראית כמובן תוך כדי
    עירוי נוזלים כל יומיים
    דלקת בכבד.......

צרה צרורה
  • תרגישי טוב מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה