היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כנראה שאסור לתת את התרופה הזו מתחת ל 16 קילו. ויש מצב שזה יעבור. הוא אמר לי לחזור אליו בעוש שנה. אבל זה המון זמן.
מאמי לפחות עליתם על זה ואתם יודעים ממה להמנע מקווה שככל שיגדלו ככה זה יעבור
אוי...
יוליה, זה מעולה, תודה רבה, רבה.
נכון שזה מלחיץ אבל לפחות את יודעת במה מדובר! כל הכבוד שעלית על זה ולא הזנחת!!
תבררי שוב את עניין המזרק, אני יודעת שיש גם מזרק לילדים חייב להיות יש מאכלים שאין בהם בוטנים לפחות אצלך תמנעי מהילדים לאכול חטיפים
במבה אמורה ליהיות גדושה בחמאת בוטנים והם קיבלו רק כתמים אז שאריות מזעריות בגדר חשד של עקבות לא יעשו להם כלום, את כבר הבאת להם בטוח כאלה דברים!!! כל אותם הדברים שרשום עלול להכיל...
יש לי תחושה שזה יעבור...
כל נושא ה"עלול להכיל שאריות של....." זה סוג של כסת"ח. זה היצרנים רושמים אם יש אצלם במפעל גם ייצור של מוצרים שמכילים בוטנים, זה לא אומר שיהיו בוטנים במוצר זה אומר שאם חו"ח מישהו חוטף אלרגיה מהמוצר שלא אמור להכיל בוטנים שלא יתבע אותם - זה ענין משפטי וטו לא. מנסיון שלי, יש ניקוי של קווי הייצור בין מוצר למוצר במיוחד בחבחרות הגדולות, ולרוב גם מייצרים את המוצרים בימים נפרדים (מוצר א' ביום א', מוצר ג' ביום ב' וכו). במבה לדוגמא מיוצרת במפעל נפרד!! תקפידי לקרוא את מרכיבי המוצר, לקנות מחברות גדולות ומוכרות כי שם יש בקרת איכול טובה יותר, וכמובן תמיד טוב שיהיה לך טיפות נגד אלרגיה בבית.
אוריקי היה אלרגי לאגוזי מלך, ועכשיו טפו טפו טפו. אז....
ויקוש.. העיקר שגיליתם את זה חמודה. הבנות נתנו עצות טובות. אני מציעה ש"תתבייתו" על כמה חטיפים שלא מכילים בוטנים בכלל, וזה יהיה היצע החטיפים שלהם. כמובן, להתריע בפניי כל מי שמתרועע איתם על קיום האלרגיה.
הלוואי שזה יעבור
וואי אין לי מושג כ"כ מה להגיד לך
מבינה את הבאסה אבלללל... להכל מתרגלים! מחזיקה אצבעות שזה ישתפר או יעבור בבגרות