בוקר טוב..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה, היה לי ביוץ ב 17.7 אומם זה לא הראה שהביוץ ממש חזק והייתי אמורה לקבל ב 1 לחודש. לא קיבלתי עשיתי בדיקות יצא שלילי, מים שישי אני מרגישה כאבים כמו של ביוץ והתעלמתי מזה, אתמול עשיתי בדיקת ביוץ יצא שאני כן מבייצת והקו היה ממש כהה, ניגשתי לעניינים והיום בבוקר גם עשיתי בדיקה כי הכאבים לא עוברים והראה לי שאני עדיין מבייצת. השאלה שלי האם יש אפשרות שמבייצים פעמיים בחודש? האם מישהי חוותה כזה דבר? תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת, מדגישה --- חושבת שאם את בהריון אז המקלות מראות ביוץ. אבל לא השתמשתי במקלות האלה בכלל פשוט קראתי את זה איפשהו..

מה זה כאבים של ביוץ? מה את מרגישה?
  • כן ממש כאבים, התכווצויות שעוברות מצד לצד שתופסות לי את ההאגן.
    והפרשות בלי סוף.
    אני כבר לא יודעת נראה לי שאני כבר ילך לרופא אין לי ראש כבר לנסות ולחשוב מה זה.
    תודה על ההתייחסות
  • אז יש לי עוד שאלה אז ב1 לחודש עשיתי בדיקת הריון יצא שלילי פעמיים עשיתי ? מעניין?
  • לכי לעשות בדיקת דם..
    יכול להיות שהביוץ באמת איחר אבל למה הבדיקה זיהתה קודם ביוץ? מישהי שמבינה נמצאת בקהל?
  • עוד לא שמעתי על ביוץ פעמיים בחודש,תעשי בדיקת דם ,אולי ביוץ היה מאוחר

/]
  • אני חושבת גם שיש סיכוי טוב להריון
  • יש לי 2 חברות שכך התחיל ההריון שלהן, הן תיארו את זה כ"כאב ביוץ" , אם אני לא טועה מישהי כתבה פה בפורום בעבר שבדיקת ביוץ יכולה לצאת חיובית בהריון כי היא מזהה הורמון שדומה לזה שמזהה בדיקת ההריון. בהצלחה!
  • אין דבר כזה ביוץ פעמיים בחודש ובטח שלא בהפרש של 14 יום מבדיקה לבדיקה. סביר להניח שאת בהריון ולכן בדיקת הביוץ היא חיובית

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה בננות על העזרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה