-
חחחחחחח הרגת אותי
-
חחח מצחיקה!! אבל באמת לא נעים כשהוא חתיך וצעיר
-
חחחח זה באמת היה מצחיק ומביך קצת....הוא אמר לי לחזור עם הבדיקת זרע ואז לפי זה נתחיל לראות. הוא אמר לי יש כדורים להגברת הביוץ אז אמרתי לו אני מעדיפה לפחות חודש חודשיים לעשות מעקב זקיקים לבד ללא כדורים אולי זה יהיה טוב לפני שאני מכניסה לעצמי כדורים ותרופות לגוף, צודקת לא???????
גם אותי זה הרגיז כאילו מה אכפת לך עד שנמתין לבדיקת זרע לתת מעקב זקיקים אםא ני יגלה ביוץ עם זה במהלך השבוע ויצליח לבד...חוצפניםםםםם העיקר כל חודש אני משלמת לקופת חולים...הוא אמר ניסית בדיקת ביוץ ביתית? אמרתי לו כן פעם אחת ולא הבנתי בזה יותר מדי אז חבל על העצביםש לי ועל הכסף....
מירי
-
רגע, רופא נשים לא עושה את המעקב זקיקים?
למה הלכת ישר לרופא פיריון?
-
מירי היקרה לי הרגת אותי חחחחחחחחחחח עוד לא ראיתי רופא נשים צעיר וחתיך אצלי מבוגר וגם עקשן ,ולגבי מעקבי זקיקים אצלי הכל עושה רופא נשים שלי גם היסטרוסקופיה הוא עשה ,למה ישר הפנו אותך לרופא פריון?
/]
-
סליחה אצלי הוא מומחה בטיפולי פוריות ,הריון כולל הריון בסיכון גבוה ,היסטרוסקופיה ,בדיקות סקר צוואר הרחם. זה נחשב לרופא פריון?
/]
-
אז זהוווו שהייתי אצל הרופא נשים בשבוע שעבר וכשאמרתי לו שאני רוצה לעשות מעקב זקיקים הוא הפנה אותי לרופא פריון, הוא אמר שהוא זה שעושה את זה ומתעסק בכל הנושא הזה והמעקב....אוףףףףףףףףףףף עכשיו אני בכלל מבולבלת
אני בקופת חולים מאוחדת אולי אצלהם זה ככה
אם לא אני יהרוגגגג אותם חחחחחח אין לי סבלנות להתחיל ללכת לרופאים אני שונאתתתתת את זה.
מירי
-
יהיה בסדר מותק , תחשבי חיובי
-
גם אני רוצה רופא צעיר וסקסי... שבעלי יקנא קצת......
סתם!
אני בטוחה שהרופא יודע מה לעשות.... תמצאי רופא שאת סומכת עליו
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....באמת פאדיחההה
אם את פוחדת לפספס ביוץ..תנסי שוב את ערכת הביוץ...אני חושבת שזה טוב שהוא נתן קודם בדיקת זרע...כדי שלא יתן לך סתם הורמונים וזריקות במקרה וזה לא הבעיה שלך...
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
-
מצפים לבואך-הוא לא נתן זה בעלי המקסיםםםם החליט לבד שהוא רוצה לעשות והלך אתמול לרופא משפחה,קיבל הפנייה ומחר בבוקר הבדיקה המיוחלת...(קצת מלחיץ)
פנין-בואי לרופא שלי חחחחחחח
מרגו-תודה יקירה שלי...
מירי