דקירות,שבוע 36 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי חוותה זאת? ממש דקירות כאלו..קשה להסביר..

בלילה הייתי צמאה,קמתי לשתות..הבטן היתה קשה..

צירים,אין לי ממש מושג,כי הייתי בהיי,ממש שמחתי על כל ציר שהגיע בבי"ח,תחת השפעת החומרים-המזרזים+האפידורל..אפילו נירדמתי,כך שאין לי ממש מושג מה זה צירים לדעתי...

9 תגובות
עמוד 1
  • כמו שהרופא הקודם שלי היה אומר
    מאמי את בהריון הכל יכול להיות.
    חחחחחחח

וכן הכל יכול להיות.
    איפה הדקירות?
    אמילי היתה ככל הנראה דוחפת לי ידים בעיניינים וזה היה ממש מרגיש כמו דקירות מבפנים.
    יכול להיות גם התרחבות הרחם
    ועוד מליון ואחד דברים
    תנוחי, תשתי מים ותראי האם זה עובר.
  • דיייייייי!! נכון שאת צוחקת??
    ראית את השרשור שפתחתי לפני כמה דקות?!

• לגמרי יכול להיות שזה ציר . במיוחד שרשמת שהיית צמאה וקמת לשתות .
    כשאת צמאה והגוף מפריש הורמון ADH הוא מאוד דומה במבנה שלו לאוקסיטוצין שהוא זה שמכווץ את הרחם ,אז יוצא הרבה פעמים שהגוף מתבלבל ומפעיל במקום את הרחם וגורם לצירים . אז בהחלט זה היו צירים כנראה . חוץ מזה את בשבוע 36 !
  • יפפפפה שלי!
    נא לשמור על עצמך וללכת למוניטור אם יש צורך!

נשיקות בובית

• ואי,תודה על-ההרגעה!

ליבי,תודה מותק,אני בהחלט מעודדת את עצמי,שזה קשור להתרחבות-הרחם בקטע-טיבעי,כי למי יש כח ללדת כעת?!

• ואי,תודה על-ההרגעה!

ליבי,תודה מותק,אני בהחלט מעודדת את עצמי,שזה קשור להתרחבות-הרחם בקטע-טיבעי,כי למי יש כח ללדת כעת?!

• כפרה עליך אני לא מאמינה שאת קרבה ללידה ב"ה
    אני כ"כ מתרגשת בשבילך

• היו לי גם מן דקירות זה היה קורה לי כשהייתי קמה משכיבה במהירות
    והיה נתפס שריר..

תרגישי טוב מותק...

• מרגיש כמו צירים בובה לדעתי..
    כבר שבוע 36 ואהווו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה