המלצה על מסעדה (הריוניות ורעבות במיוחד לא להיכנס!) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתנצלת בפני כל שומרות הכשרות, מדובר במסעדה לא כשרה.

אתמול בעלי ואני אכלנו במסעדה שנפתחה בקניון הזהב "שגב אקספרס", יש לה סניפים גם ברמת החייל ובהרצליה.

קודם כל המקום מעוצב מדהים!!! לא מרגישים שהיא בתוך קניון.
    דבר שני, כל הצוות מקצועי, חייכן, אדיב ונראה מאד ייצוגי.
    יש מלצר יינות ומשקאות ויש מלצרים לאוכל.

הזמנתי קוקטייל פירות (ללא אלכוהול) של מנגו, פסיפלורה וסוכריות קופצות משהו ממש ממש ממש טעים. גם אני וגם בעלי התלהבנו. בעלי הזמין בירה מיוחדת.
    מנות ראשונות לקחנו פטה כבד, תפוחי אדמה על הגריל ופוקצ'ה- חיסלנו הככככללללל!!!! היה מעולההה!!!!

לעיקריות הזמנו סטייק אנטריקוט עם רוטב פטריות וטריאקי שהגיע עם פירה ונתח קצבים שהגיע עם סלט שרי, קלח תירס ומחית תירס.

הכל היה מעולההה!!! באמת ברמה גבוהה! כל כך נהנינו שלא יכלנו להפסיק לאכול גם כשכבר היינו מפוצצים!

בסוף כשהמלצר הציע קינוחים התפוצצנו מצחוק כי לא יכלנו להכניס צימוק. הזמנו מנוף שיקח אותנו הביתה
9 תגובות
עמוד 1
  • יופי שמרית גם אותי

• הזהרתי מראש
  • איזה כיף! שמחה שנהנית וגם קינדרון!

נכון המקום החדש שם מדהים???
    ראית את הקומה למטה????

• ראינווו!!!! ולירון התלהב שהוא יביא לשם את קינדרון... נראה לי שלירון ילך לשם גם לבד מרוב שהוא התלהב
  • אני חושבת שאת זאת שהערת את תשומת ליבי פעם.. שכשכותבים לנשים בהריון לא להיכנס הן דווקא נכנסות

• צודקת
  • איזה כיף!!!
    אולי אני אציע לבעלי שנלך לשם לדייט הראשון שלנו מאז הולדת שקד
  • אוריקי שלי חורש את הקומה התחתונה של קניון הזהב בימים אלו ממש (ואמא שלו תקועה בצפון בעבודה).
    תודה על ההמלצה... ננסה לגרות לשם את החצי כשנהיה באיזור.
  • ידוע ששגב אקספרס מעולים!! עשית אותי רעבה!! חחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה