תייעצו לי פליז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היינו באלטרסאונד,
    ומעבר לזה שהיה כיף לראות שהכל בסדר,
    אני מתחילה ממש לדאוג...

מי שזוכרת תמיר נולד גדול (4300), וכל ההריון הוא היה גדול....
    וכבר עכשיו בשבוע שלי, הקובב הזה בגודל מתאים לשבועיים וחצי קדימה
9 תגובות
עמוד 1

• לייעץ אני לא יודעת...

השאלה אם יש לך אפשרות בכלל מבחינת הרופאים. הם מסכימים לידה מוקדמת אם העובר גדול? אני לא בקיאה במקרים האלה.

אולי שווה לשקול קיסרי, או שזה מה שהרופאים יגידו בכל מקרה

זה עוד
  • לדעתי את מקדימה את המאוחר.

חכי שתכנסי לתשיעי ואז לפי המשקל תתייעצי עם הרופא המטפל שלך.

בד"כ כשהעובר גדול - ממליצים על הקדמת לידה או קיסרי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תמר
  • נראה לי עדיף זירוז על פני קיסרי לא?
    ולא התנסיתי בזה (וגם את לא) אבל לדעתי ואקום עדיף מקיסרי.
    קיסרי מבחינתי זה ניתוח לכל דבר. אנשים שוכחים את זה לפעמים. עם סיכונים וסיבוכים של ניתוח. אוף לא יודעת מה ליעץ
  • לא זוכרת מה היה עם תמיר מבחינת הערכת משקל?
    ידעו שהוא מעל 4 ק"ג?

כמובן שיש מקום להתייעץ עם הרופאה, אבל הייתי שוקלת זירוז....
    לא שזה קל (מנסיון),אבל בטוח עדיף על ניתוח
  • לידה מוקדמת? לא נראה לי שרופא ימליץ על דבר כזה...
    קיסרי מתוכנן- כן, יש מצב שכן יאפשרו

חכי מאמי..חכי לשבוע 36 לפחות, תעשי הערכת משקל ותראי כבר מה קורה ומה רופא ימליץ..
    חוץ מזה 4.3 זה לא כזה נורא דן נולד בדיוק במשקל הזה..בלי חתכים ובלי קרעים ב 3 לחיצות..
    הייה בסדר מאמי אל תלחצי לפני הזמן
  • תודה!
  • ככה זה בילינסון........לא מעודדים קיסרים, זה ידוע.(גם היו להם כמה סיבוכים שם אללה יוסטור
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • גם אני חושבת שצריך להמתין ולראות מה יהיה המשקל שלו בשבועות מתקדמים יותר...
    ואני אישית פוחדת הרבה יותר מלידת וואקום מאשר ניתוח קיסרי. עברתי קיסרי יזום פעמיים וברוך השם הכל בסדר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה