הסקרנית החופרת 2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות מקסימות,

היום יום 24 למחזור שלי ואין שום מענה מהמנוי המבוקש... אין הפרשות מעניינות ואין כאבים מסגירים, אז אני חושבת לי שהכל סבבה אלא שאני רוצה תשובות.

רוצה תשובות כדי שאוכל לעשות משהו.

מישהי יודעת מה זה כאבים בבטן ובגב התחתונים בימים 19-22 למחזור, למרות שהיו לי הפרשות שקופות החל מיום 11 למחזור עד ליום 17 כולל???

האם זה כאבי סוף ביוץ? כאבי מעיים? ביוץ? ביוץ נוסף? צמיחת זנב?? מה ז

crazy woman!
10 תגובות
עמוד 1
  • ביוץ מצחיקולית...

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אז מה זה ההפרשות השקופות ביום 11???
    מדוע לא היתה אף הפרשה ביום 18??
    מה זה השיגעון הזה?
    crazy woman!
  • וואו, איזו שאלה את שואלת פה!!! את יודעת שיש לנו עוד איברים בבטן...

• חחחחח.......

היו לי כאבים באמצע, בשמאל ובימין, מאחור ולפנים בחלק התחתון של הגוף בלבד.
    הכאבים לוו בדקירות מעיקות.

כעבור 14 ימים מיום 11 צריך להיות מחר.

מה העניין עם ההפרשות האלה? היו לי במשך 7 ימים רצופים. מה עניינים איתי?
    crazy woman!
  • גם אני עם כאבים ודקירות.. לא יודעת למה זה קשור אם בכלל.. ואצלי ה התחיל מהיום של המחזור
  • הכל יהיה בסדר..
    אם הכאבים לא נסבלים תלכי להיבדק
  • כולנו קבענו פה אחד- בדיקת דם להריון, רוצה איתנו מחר?

• למה את נעזרת בערכת ביוץ? זה היה מאד עוזר ,במקום לחפש סימנים שאולי בכלל לא קשורים. באיזה יום למחזור את ?

/]
  • עכשיו ראיתי ביום ה24 ,לפעמים יש ביוץ מאוחר.

/]
  • תודה לכן בנות יקרות,

האמת זה מאד מפתה אותי ללכת לעשות בדיקת דם אבל היום גיליתי שחסר לי ברזל ואם הבדיקת דם תצא שלילית אז אני אתבאס על כל הדם הזה שביזבזתי לריק.
    אני מעדיפה לחכות ולראות מה יהיה.
    מה יכול להיות? מקסימום אני אשתגע פה בפורום
    חוצמזה אומרים שעדיף כמה שפחות בדיקות ואולטרסאונדים כי זה מזיק להתעברות ועלול לגרום להפלות (ככל שנקלטתי {הלוואי אמן שכן } ובלי הפלה הפעם טפו טפו טפו בלי עין ).

אמא שלי הייתה מספרת לי שהיא בכלל לא הייתה הולכת לרופא, היא הייתה באה לביקורת בחודש שישי וזהו... האמת כולנו יצאנו בסדר. אני חושבת...

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה