נוסעת לטיול!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות חמודות,

מחר אני טסה לבעלי למקום עבודתו בחו"ל ואנחנו יוצאים לטיול של 3 שבועות!! אני אחזור רק ב-30/8. מקווה לחזור ולשמוע הרבה בשורות טובות מכל הבנות כאן!!

הימים האחרונים היו נורא נורא לחוצים. אני מחפשת עבודה ועשיתי מלאאאא ראיונות, ואני כל כך צריכה את החופש הזה, כי גם אחרי שסיימתי עם כל הראיונות ואני אוטוטו טסה, התחלתי לחשוב על העבודה שאני אעבוד בה (שום דבר לא סגור, אבל אני כבר חולמת) ונלחצתי מהסיטואציה של עבודה ראשונה רצינית במקצוע... להוכיח את עצמי לאחרים ולעצמי... ומתי לעזאזל אני אצליח לדחוף לכל הסיפור הזה היריון???!?!?!

בקיצור, אני חייבת חופש...

שיהיה לכן המשך קיץ מהנה, והמון בשורות טובות בקרוב
12 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף!

לאן את טסה?

גם אנחנו טסה לשלושה שבועות לחופשה בתאילנד עם בעלי להירגע ואולי שם נצליח להתעבר (אם לא נצליח עד אז).

טיסה וחופשה נעימה. תבלי ותחזרי הריונית

crazy woman!
  • איזה כיףף לךךך! גם אני רוצה!!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • חח חמודות, תודה על האיחולים!
    אני נוסעת למזרח, כך שלא נראה לי שאצליח לפתוח משם שירשורים, אבל מי יודע? אולי כן... :)

אני לא חושבת שאחזור משם עם בשורות, כי איכשהו הגורל רצה וממש לפני מס' ימים בייצתי, ואני אחזור לארץ לפני שאבייץ שוב (בעלי נשאר שם לעבודה), אז ייקח לי עוד קצת זמן.
    מכל מקום, נראה לי שזה כדאי נכון לעכשיו, בגלל שאין לי עדיין עבודה...

שיהיה גם לכולכן בנות קיץ מהנה וכייפי, אתגעגע :)
  • מתוקה שתהייה לכם חופשה נעימה! תבלו יחד, תאהבו, מי יודע מה ייצא מזה.....
    אל תחשבי על זה.....
    אתגעגע....
    נסי להכנס טיפה לפה איפה שאפשר....
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תהני נשמה
  • איזה כיףףףףף תהנו
  • מאמוש הכי חשוב שתסעו ותחזרו בשלום !!!! תהנו ואל תחשבו יותר מדי הכל בא בזמנו מאמי שלי
  • תודה תודה!
    נשיקות
  • מאמי תהני לךךךך

תנסי להיתנתק מהכול ... ורק להנות בלי לחשוב על כולם
  • אוי איזה כיף חופשששש תהנו.....אל תחשבי על כלום מלבד זה שאת צריכה להנות

מירי
  • שוב תודה!
    אוהבת אתכן בנות
  • איזה כייף!! תעשו חיים ומקסימום תישארי איתו עוד קצת :) גם ככה את לא עובדת, אז תעבדי שם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה