היי יקירותיי עדכון מהרופאה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכתי היום לרופאה שלי שלא יודעת איך הגיעה לזה שהיא רוצה לבדוק את ההורמונים שלי לראות שאין בעיה...מישהי מכן קיבלה בדיקה כזאת שמחולקת ל2? בדיקה אחת שעושים ביום השני למחזור ועוד אחת ביום ה21?

7 תגובות
עמוד 1
  • זה סקר הורמונלי או משהו כזה, לא?
    עשיתי משהו כשהתחלתי לקחת את הגלולות - בדיקה ביום השני של המחזור כדי לוודא שהחצ'קונים שהיו לי הם בגלל הורמונים (עכשיו רק שהם יחזרוו! חח
  • היי מצפה,

כן אני עשיתי את הבדיקות. אני חושבת שקוראים לזה פרופיל הורמונלי שמטרתו לבדוק שאת מבייצת כראוי ושהכל בסדר אצלך. זו הבדיקה הכי בסיסית שצריך לעשות אם לא מצליחים להיכנס להיריון, וכמו שאמרו לך קודם, בדיקות זה טוב. אם אין בעיה- זה מרגיע, ואם יש משהו, אפשר לדעת איך לטפל בו.

בהצלחה!
  • אין לי מושג...בהצלחה:)
  • אני עשיתי!!

זו הבדיקה הראשונה של הפוריות...
    זה פרופיל הורמנלי לבדוק שהכל תקין בהורמונים שלך..(בודק טוסטרון ודברים כאלה..וגם את רמת ההורמנים של הביוץ ולקראתו...)

ביום ה21 עושים בדיקת דם כדי לראות אם היה ביוץ או לא..את זה לא עשיתי
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • בהצלחה ענקית!!! אני מאמינה שזה יתן בסיס טוב לבירור

• האמת שזה טוב כי ככה כבר עכשיו אני אדע אם הכל בסדר או לא..זה מעולה...אני רק לא הבנתי למה רופאת המשפחה שלי נתנה לי את זה ולא הרופא נשים חחחח אבל מה אכפת לי!!
  • קוראים לבדיקה פרופיל הורמונלי,באמת בדיקה פשוטה ומאד כדי לעשות אותה ולבדוק אם הכל בסדר אם הורמונים לפני שאתם ממשיכם הלאה.אני עשיתי אותה.

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה