אחרי שקיטרתי אני מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נרגעו טיפה העניינים סליחה והתנצלות לא היתה ועברנו לסדר היום וזה חוזר חלילה אבל מה אני ייעשה מקווה שלא יחזור יוסי והקריזות שלו.
    דווקא ביום חמישי שהיה את הכסאח הגדול אמרתי לו אולי נצא לגלידה רק אני והוא והוא אמר ממתי יש לך כוח ביום חמישי אחרי שאת מבשלת לצאת ואמרתי שבא לי והוא לא רצה אוף
14 תגובות
עמוד 1
  • הגברים האלו לא מבינים את עצמם

• לדעתי הבעיות שלכם קצת הרבה יותר עמוקות מחביתה ונקניק. ממליצה לך לקרוא את "לדעת להיכנע" של לורה דויל - מדריך שימושי לזוגיות מוצלחת. חוץ מ-77 ש"ח אין לך מה להפסיד.
  • את יודעת מה? אני קוראת את מה שאת כותבת ואני פשוט לא מאמינהשאת קוראת לזה הענינים נרגעו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • שרית, זה מאוד חשוב שלא תתמקדי בלהאשים רק אותו. זה רק יחמיר את המצב.
  • אורטלוש בוודאי שקראתי ואני כל הזמן אומרת וגם לחברות בעבודה שאני מספרת להם וגם לו אני קוראת תינוק מגודל אבל יש ימים שזה מטורף שבא לי ממש לבכות ויש ימים שאני מתעלמת ומעלימה עין כמו שכתבה נטע אין מה לעשות אי אפשר לעשות על כל דבר סיפור אני פשוט מתנהגת אליו בהתאם וגמרנו.
    וכן הם בהחלט לא מבינים את עצמם ונקווה שיעבור להם אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • נשמה, גם לי ממש עצוב לקרוא את מה שאת כותבת..
    את מסתפקת ש"מצב רגוע" כביכול.. שבאמת- הוא ממש לא רגוע!
    מתחת לפני השטח גועשים להם כעסים ורגשות שליליים אחד אל השני, טינה וריחוק..
    לזה את קוראת רגוע??
    אז בגלל שמעל פני השטח הכל "רגוע" את מעבירה את זה הלאה??

ככה את מדמיינת את חיי הזוגיות שלך עד גיל הזקנה?!?
    ככה דמיינת את חיי הזוגיות שלך לפני שהתחתנת??

אני לא הייתי מוותרת על חיי זוגיות נורמאליים..
    אין כזה דבר "ככה זה גברים"..
    ואין כזה דבר "אני אתנהג אליו בהתאם וגמרנו!"
    יש פה זוגיות,
    חיים בהרמוניה,
    ביחד!!
    לא אחד יד השני, אחד עם השני!!
    ובביחד הזה אתם אמורים לבנות בית.. ביחד!
    אם אין את הביחד הזה- חייבים לעשות משהו! לבנות "ביחד"..
    או להיעזר בעזרה..

ממליצה לך מאוד לא להסתפק במועט הזה ש- עכשיו שקט.
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."

• מצטערת אבל גם לי זה לא נשמע שהכל רגוע

• שריתוש

אני ושוב אני מדגישה שאני לא הייתי יכולה לישון ככה בלילה
    אצלנו גם אם יש מריבה והלכנו לישון בלילה אני לא נרדמת,זה לא עובר לי עד שמיישרים את ההדורים, לי יותר קשה מיניב אני לא מגיעה למצב של משחקי כוחות כי אנחנו בזוגיות, אבל כאשר אנחנו משלימים אני מראה לו ומסבירה לו מה לא נכון עשינו
    הזוגיות שלנו היא משרה בפני עצמה תמיד צריך להשקיע בה , לטפח אותה
    בע"ה אנחנו מדברים על להזדקן באהבה יחד , לא נתפס לי העניין שאת אומרת מעלימה עין...

• אוףף שרית, ממש קשה לי לקרוא את מה שאת כותבת!
    אף אחד ואת בפרט לא ראויים ליחס כזה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• סליחה בנות, כל זוגיות היא שונה, כמו שאנחנו שונות, אולי קשה "לשמוע" מה שנכתב אבל כשכותבים יוצאים הקיטורים, יתכן ובבית יש גם רגעים יפים ולא הכל חרא.
    גם לא ניתן לתקן הכל בשיחה אחת ולא תמיד אפשר לשוחח על העניין לפני השינה. צריך למצוא את עמק השווה, וכל זוג עושה את זה בצורה שונה.

שרית, אני מאחלת לך ימים שקטים של רוגע כפי שאת מבינה אותם. אל תתני שידרכו עלייך אבל תפעלי עם ראש פתוח.

• ציקי בגלל זה אמרתי אני וחזרתי שוב ואמרתי אני...

• אני לא ממש רוצה להיכנס בזוגיות שלכם
    אני רק רוצה לחזק אותך ולהגיד לך שהכי חשוב שאת תרגישי שהזוגיות שלך טובה, אבל באמת באמת טובה, לך וליוסי

שולחת לך מלא מלא
  • אם את קוראת לו "תינוק מגודל", למה את מצפה? בכל פעולה שלך כלפיו תנסי להעמיד את עצמך במקומו. איך תרגישי אם בעלך יקרא לך "תינוקת מגודלת"? לפעמים אנחנו כל כך כועסות שאנחנו לא שמות לב שההתנהגות שלנו לא משהו בכלל.
    אני כותבת לך את הדברים מתוך ניסיון - אני כמעט התגרשתי לפני כמה חודשים. הדף של ההרשמה של הרבנות היה ביד שלי! מאז עברנו הרבה. אנחנו ביעוץ וגם קראתי את הספר הנ"ל שגרם לי להבין שהתנהגתי כמו כלבה שטלתנית. היום הכל בסדר.
    החברות שלך מעודדות אותך לחשוב שבעלך מתנהג מגעיל ובעקבות זה את כועסת יותר וההתנהגות שלך כלפיו מחמירה - אז אל תדברי איתן. אם תחליטי שבעלך הוא המלך שלך, את תהפכי להיות מלכה. אם הוא העבד שלך, את תהפכי להיות שפחה. וכמו בכביש - אם את רוצה שיהיה טוב, אל תנסי להיות צודקת, תיהי חכמה.
  • נטע- ממש אהבתי את התגובה שלך! ותודה על ההמלצה על הספר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה