היריון רביעי שונה ומוזר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    הנני בשבוע השישי להריוני, הריון מס׳4. ( לאחר שולשה היריונות ולידות רגילות ותקינות).
    בשבוע השלישי גיליתי כי הנני הרה לפי תוצאת בדיקת דם בתא- 66.
    בשבוע החמישי להריון ביקרתי אצל רופא הנשים, אמר כי הוא רואה שק היריון אך אינו רואה עובר.... וכי עליי להגיע לבדיקה נוספת כשאר אהיה בשבוע 8.
    מתחילת ההיריון אני מרגישה ״כאבי מחזור איומים״ ולחצים חזקים באיזור הרחם וכן לחץ במפסעות.. תחושות שלא הרגשתי בהריונות הקודמים ( ואני מודעת לכך שכל היריון שונה מקודמו). ביומיים האחרונים הנשימות שלי כבדות ואפילו עליתי במשקל כבר 2 קילו....
    האם עליי להקדים את הבדיקה לרופא? והאם עליי להניח שמשהו לא כשורה...?
    אודה לחוות דעתך בעניין....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין סיבה להניח כי ההריון לא כשורה, צריך לשמור על אופטימיות ומן הנתונים שאת מתארת בהחלט ייתכן כי ההריון תקין.
    אני הייתי מקדים את הבדיקה ובודק שוב בתא כדי לראות מגמת עלייה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה