פייסבוק ומידע אישי - לא יודעת איך להסביר ל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיסות שלי להפסיק לפרסם מידע אישי ותמונות של הריון.

יש לי הרבה חברים בפייסבוק שאיתם אני כבר לא בקשר ואני ממש לא מעוניינת שהם יידעו עליי כל מיני דברים.

איך אני מסבירה להן להפסיק עם זה? יש גיסה אחת שכל הזמן מפרסמת בפרופיל שלי על ההריון.

זה נורמלי שאני לא אוהבת שיידעו עליי דברים? מעוניינת שרק הקרובים ביותר אליי יידעו.
    [/url
7 תגובות
עמוד 1
  • זה נורמאלי לחלוטין! גם אני לא מעוניינת שידעו כלום.

פשוט תגידי להן, לא לפרסם שום דבר שקשור להריון שלך. נקודה.
  • רמזתי לה וכל פעם היא בלי כוונה ממשיכה.

אני מוחקת ומוחקת אבל כבר לא נעים לי...
    [/url
  • או יותר פשוט תחסמי את האפשרות שאותם אנשים יראו דברים על הקיר שלך :) יש אנשים שקצת יותר קשה להסביר להם שאת אוהבת את הפרטיות שלך ... במיוחד כשמדובר בפייסבוק :)
  • אני לא אשב ואתחיל למחוק יש לי יותר מדי אנשים. לא ידעתי אפילו שאני מכירה מלא אנשים!!
    [/url
  • התרוץ שלך לא מתקבל
  • סודר! רק חברים קרובים ומשפחה יכולים לראות
    [/url
  • את רואה ! כשרוצים יכולים הכל :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה