עכשו תורי קצת לקבל חיבוק..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט מותשת.

היום הייתי בבית עם שתי הבננות (הגדולה בחופש, כבר שבוע שני, עד עכשיו היתה איתי בעבודה והיתה מדהימה!)

והקטנה? מאתמול בערב מקיאה ומשלשלת בלי סוף. כל הזמן כואב לה הבטן היא כמו סמרטוט ואני נגמרת רק מלראות אותה. היא לא אכלה כלום כל היום. עד שניסית להכניס לה כפית אורז - הקיאה את נשמתה. אוף.

אני מותשת ומיואשת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
26 תגובות
עמוד 1

• היי
    א. רפואה שלמה ומהירה
    ב. שימי פס את בהריון מתקדם ואף אחד לא יתן לך מדליה על זה שאת מגיעה כל יום לעבודה עם הילדה תאמיני לי גם אני הייתי באה עם הילדים והשנה בכלל שמתי קייטנות וביביסטר עד הסוף בשביל לא לקחת אותם ואני לא רואה איזה הערכה מסויימת תנוחי תהני עם הבנות ותשמירי על הילדה זה הכי חשוב.

• תקבלי כמה שאת רוצה אני נותנת לך מפה ועד השמיים
  • תודה נשמות
    [email protected]

• אוייי נשמה...
    ראיתי את הכותרת ואמרתי לעצימי- "את- צריכה חיבוק?!"
    את תמיד כזו מתקתקת את הכל, מסתדרת עם כל מה שבא,
    זורמת וג'דאית כזו!!
    אבל ברור, לכולנו לפעמים פשוט בא חיבוק..
    לפעמים פתאום הכל נופל בבום וזה נראה כבד מידי..

רפואה שלמה לקטנטונת!! אוףף עם הוירוס הזה! קישתא!!!
    תנוחי מלא את...
    את ממש מתקרבת לסוף!!!! אני לא מאמינה.. רק עכשיו שאני מסתכלת על הסרגל שלך אני קולטת!!
  • רפואה שלמה
  • כמה שתרצי
    [/center]
  • החלמה מהירה ללינוש
  • רפואה שלמה

• וואי ה20 דקות האלו יכולות לתת אנרגיה שחבל"ז הא?

בוסים זה עם עזבי אותך
  • איזה סיוט
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• החלמה מהירה

וכמו שאמרו לך שימי פס !!! ותנוחי !!!!!
  • שימי פס על הבוסים (וזה קשה כשהמצפון עובד שעות נוספות) - הם אף פעם לא מעריכים.
  • החלמה מהירה לילדה בעזרת השם!
    בוסית חצופה

• איזה וירוס מעצבן זה...
    ועוד יותר מציק שאנחנו לא יכולות לעשות הרבה...
    קודם כל שתרגיש טוב
    ולגבי העבודה תקחי ימי מחלה שלא יתחיל לחרטט לך ולנגן לך על המצפון קודם כל הילדים אח"כ העבודה....
  • איך היא מרגישה היום? מקווה שיש שיפור
  • את בבית ??? אני מקווה שכן .. נחים ומתאוששים
    החלמה מהירה ללינוי .
    יש מלא וירוסים (הם בד"כ באים עם המזג האויר המגעיל הזה

• אל תלכי לעבודה!

• אנחנו בבית למי שדואג - אין שיפור בכלל
    [email protected]

• הרבה בריאות
    שיעבור מהר
  • וואיייי איזה סרטים הוירוסים האלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה