אמאלה הוא כולו אדום הצילו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצילו יהב שרוף בכתפיים ובידיים מאחורה והוא כל כך לבן ואני כל כך שומרת עליו, מה אפשר למרוח לו?
    המטפלת במשפחתון שואלת אותי כשבאתי לאסוף אותו תגידי הוא לא נשרף בבריכה בשבת כי בבוקר לא היה לו כלום ואני אומרת לה שאין מצב כי אין מצב שהוא בשמש והבגד ים שלו ממש מכסה ואני מראה לה תמונה ותמאת קורה שלעמים הוא נהייה אדום וזה חולף כי יש לו עור רגיש לפעמים סתם שיחתי איתו עם מגבון וישר הוא נהיה אדום וזה חלף אחרי כמה זמן, והיא ממשיכה המטפלת פה אני שמה לב שלא יישרף כי לפעמים היא מוציאה אותם לגג שלה בהשגחה כמובן וכזה בהיר מספיק 10 דקות כדיי שיישרף ואני אומרת לה שזה גם לא מהדרך הוא הרי שוכב בעגלה על הגב חצי ישישבה אז השמש לא מגיעה לשם וגם כשיצאתי בבוקר עוד לא היתה שמש ולא היה חם מאוד.
    אחרי שקילחתי אותו אני רואה שזה ממש אדום עוד יותר והלבשתי לו היום גופייה כי חם והיא עוד אומרת לי אני יודעת שבדכ את לא שמה לו גופייה אז התפלאתי ובדיוק רואים את הסימן של הגופייה, ולא בא לי לריב איתה כי בעלה מכיר את יוסי אני רק מקווה שלא תהיה לו כוויה מה אפשר לשים לו?
    יש לי קרם שכביכול מקטין את הנזקים מהשמש אפטר סול או איך שקוראים לזה השאלה אם אפשר למרוח לתינוק קטן או שאולי קלמין הלבן הזה שמורחים לאבאבועות אמרו לי שזה טוב גם לעקיצות וכו אז קניתי.

המסנג'ר שלי: [email protected]
6 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה למרוח לו אשל או אלוורה אם יש לך בבית כרגע זה ירגיע את השריפה
    [/center]
  • יש לי אלוורה אני אמרח למרות שלא נראה לי שזה מציק לו

• ג'ל אלוורה מצויין אם יש לו סימן של גופיה היא שמה אותו בחוץ תבקשי שלא תוציא אותו

[center]
  • מרחתי לו אלוורה באמת נהיה טיפה יותר טוב. וזה אכן סימן של הגופייה אבל ילה נשאר עוד שבוע נעביר אותה הוא הרי לא ממשיך אצלה

• שמנת.
    גם אלוורה זה טוב.

אם זה ממש חזק תשימי לו סילברול. זה מעולה לכוויות.

שירגיש טוב
  • יש משחה נגד כוויות- כבר שכחתי איך קוראים לזה אבל אחרי 12 שעות אין סימן לכלום...
    חובה בכל בית!
    הוא ימשיך שם גם שנה הבאה? הייתי מעירה לה למרוח אותו כל פעם לפני היציאה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה