אני כל כך עצובה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי כבר שבוע מנדנד לי שהוא רוצה לנסוע לצפון עם חברים לסופ"ש.. אז אמרתי לו שאתה עם דלקת ריאות ועדיף שתנוח והוא כרגיל התעצבן ואמר שהוא רוצה לנסוע
12 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני לא אוהבת לשפוט בין בני זוג כששומעת רק צד אחד אבל יש חלק אחד שאני כן חייבת להתייחס אליו...

ממי אין שום סיבה שבעולם שתסבלי השפלות
    על מה ולמה?
    את צריכה להעמיד אותו במקום = למה מה תעשי? אקח תיק לי ולילדה ואעזוב!!!

תראי באופן כללי אני בעד תקשורת בריאה - אני לא אוהבת את שיטת הלברוח

• הייתי ממליצה איזה טיפול זוגי, נשמע שהמצב לא כ"כ בסדר.
    או שתדברי עם מישהו שבעל השפעה על בעלך (כמו אמא שלו...), לי זה עזר עם בעלי כשהיו משברים..
    ואת לא סמרטוט אל תספגי השפלות מאף אחד!!!
  • חמודה, לי נשמע שבעלך כאילו בסוג של דיכאון... יכול להיות שלא טוב לו במצב הנוכחי שלו שהוא מצא את עצמו פתאום נשוי עם ילדים וזה לא נשלט לו... אם לחברים שלו הוא רץ אז זה המקום הבטוח שלו בו הוא מרגיש, אולי, כמו פעם, חופשי ומשוחרר...
    לא יודעת מה אפשר לעשות במצבים כאלה אבל כן - לנסות להפעיל מישהו בעל השפעה עליו שידבר איתו...
    בהצלחה בובה

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • היי.
    קודם כל גם אני שולחת לך חיבוק גדול.
    אני מסכימה עם מה שנכתב כבר קודם: יש סיכוי שבעלך יסכים לטיפול זוגי? לנו באופן אישי זה מאוד עזר. לפני כן הגענו למשבר עמוק, עד כדי כך שעמדתי לעזוב את הבית.
    אני רק מודה לה', שעשינו זאת לפני שנכנסנו להריון. רצוי לטפל בנושאים הללו כמה שיותר מוקדם. יתכן שגם לו יש קשיים, שהוא לא מעז להעלות בפנייך.

הכי חשוב שתתחזקי. אני יודעת שזה קל להגיד, אבל טוב לפחות שאת כותבת על כך, ומרגישה שיש לך למי לפנות.

בהצלחה, והרגישי טוב.
  • אני עם סיון, אני יכולה להבין הכל אבל זלזול והשפלה מצד הבן אדם שאמור להיות שותף לחיים?
    זו חוצפה שאין כדוגמתה... ואת כן חייבת לעשות משהו בנידון
  • מצדיקה את סיון
    קטונתי מלייעץ בענייני זוגיות- אבל אם שלב האיומים לא עובד תעברי לשלב המעשים!
    לא מגיע לאף אחת יחס פוגע ושמפיל

• אני גם לא בעד לברוח.. אבל היום היה ממש שיא אז כשאמרתי לו אני שנמאס לי מהדיבור שלו ועדיף אני אלך להורים שלי אז מה הוא אומר לי תשאירי את הילדה ותלכי
  • תרגישי טוב מאמי, תסיימי את הטיפול האנטיביוטי מההתחלה ועד הסוף וב"ה זה יעבור
  • חחחחחחחח איך הם אוהבים את המשפט הזה תשאירי לי את הילדה

ממי כשהמצב קשה האמיצים ממשיכים להילחם - אל תוותרי על האני שלך - תבואי תגידי לו עד כמה את פגועה- שלא מגיע לך להרגיש ככה - ויעשה מה שהוא רוצה את הולכת עם הילדה
    מה יעשה?

• יוליה אני אמורה לקחת אנטיביוטיקה למשך 10 ימים ועדיף לא לפספס כמו שאמרת..
    כי בפעם הקודמת שהיתי עם דלקת גרון לקחת אנטיביוטיקה יומיים והפסקתי ושילמתי ביוקר על זה הדלקת חזרה לי
  • גם אני לא אוהבת להתערב בין בני הזוג
    אבל מצד שני גם חושבת בדיוק כמו סיון למה שתצטרכי לעבור את כל ההשפלות האלה?? על תוותרי לו בכלל תיהיי תקיפה את לא הבנאדם היחיד בבית ועם הוא לא עושה כלום בשבילך על תעששי כלום בשבילו שיכבס אפילו לעצמו.

• היי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה