אההההההההההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהההההההההההההההההה
    אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אל תנסו להיגמל מעישון בזמן מחזור וחופש גדול
17 תגובות
עמוד 1
  • עשית אתמול נכון?
    היית אצל אברמסון או אצל מישהו אחר מצוות עובדיו?
    הקושי הכי הגדול הוא בימים הראשונים.....
    מבטיחה לך שהסיגריה לא תעביר את הקשיים מול הבנות היא רק תאפשר לך הפסקה של כמה דקות מהחיים....
  • 43 חומרים מסרטנים! בגדים מסריחים! שיניים צהובות! מחלות ריאה! שיעול דוחה! ליחה בבוקר! קושי בפעילות גופנית! קול צרוד! אחוזי תמותה גבוהים!
    עזרתי?
  • נטע - לא עוזר
  • תודה, כן הייתי אתמול אצל אחד מהעובדים שלו.

מסתבר שאני חלק מאחוז קטן שבגלל החוסר בדופמין (שהסיגריות גורמות לו לעלות) אז המצב רוח שלי הוא על הפנים, אני לא רוצה סיגריה, אני רוצה להעביר את הבכי והעצבים והדיכאון וכו'

אני מתפללת להחזיק מעמד ולהצליח לשרוד ככה עוד יומיים שאז זה אמור לעבור
  • זה קשה!
    יש הרבה מים קרים במקרר?
    אני יודעת שלא מומלץ - נסי לחתוך גזר ולשים במקרר
    ואת יכולה בהחלט גם ללכת לאחד הפארמים ולקנות ביו-קאלם או כל דבר אחר שעושה טוב יותר למצב הרוח ולעצבים....

• מה הקשר לגזר? לעשן אותו ?
  • בהצלחה
    וכל הכבוד לך

• איכסססססססססססססססס מה שנטע כתבה עושה לי להקיא.
    תקראי קצת על COPD - chronic obstructive pulmunary desies

ולא היא לא קוראת רק למעשנים כבדים. כבר היו לי מטופלים שעישנו חצי חבילה שנתיים וחולים בזה

• בנות שלא עישנו ולא מעשנות -
    לא עוזר כל מאמרי הזוועות, לא עוזר לקרוא על כל המחלות, לא עוזר לשמוע סיפורים על אחרים, לא עוזר.
    אם היה עוזר אנשים לא היו מעשנים.
    צריך חיזוקים. הרבה מלא המון.

• המון
  • כשאני ניגמלתי לפני כמעט 6 שנים- גם אני הייתי בדיכאון נוראי
    אפילו הגעתי למצב שבכיתי לאבא שלי בטלפון
  • הםםםםםםםם לא הבנתי איפה/אצל מי היית?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • נו? איך עבר אתמול? איך התחיל היום?
  • תודה על ההתעניינות
  • חופש גדול - שתאכל ופל כארוחת בוקר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה