תגידו לי,מה יהיה הסוף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום במוניטור והכל יצא תקין אבל כשנכנסתי לרופא נשים שיאשר והוא עשה לי על הדרך אולטראסאונד ואמר שיש מיעוט במי שפיר ומחר בבוקר אני נוסעת לבית חולים שאי אפשר לדעת איך הכל יגמר. אם זה לא מספיק אז לגדול שלי יש מסיבת סיום מחר בערב ובגלל זה הוא בגן עד 12 . מה נסגר? מה עוד יקרה? מה כבר ביקשתי? לפחות להגיע לחודש 9 . אוף..מפחיד לי
8 תגובות
עמוד 1
  • הכל יהיה בסדר בעזרת השםם

• השבוע שבו אני נמצאת לא מספיק,יחד עם זה שהוא קטן בשבועיים וחצי ממה שצריך ובאחוזון נמוך. אני חייבת להגיע לפחות לשבוע 37 . לא רוצה שיוולד פג
  • מההסברים של רופאים לאחרונה הבנתי שכמות מי שפיר בעיצומה בשבוע 36 נראה לי ואז לא גדלה אלא אפילו פוחתת אז אם היה מיעוט עד אז מעריכים שיש לשים לזה לב כי זה יכול לפחות עוד...
    מקסימום - יחכו עד 37 ותיפגשי עם מישהו/מישהי, כמו שעשו לי, בלי קשר למי שפיר אמנם

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • הלוואי שאני אגיע לפחות לשבוע 37 הזה
  • אוי מתוקה אני באמת מקווה שהכל בסדר
  • מקווה שהכל יהיה בסדר ותחזיקי בפנים עד שבוע 36-37!

• אני מקווה שהכל יסתדר ותגיעי ל37 כמו שצריך ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה