לכל הבנות המקסימות !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם אני הייתי על קוצים להכנס להריון אחרי החתונה, ובחודש שעשיתי

16 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה תגידי אבל איך עושים את הסטופ הזה? אני מוצאת את עצמי כל היום חושבת על זה וסופרת בכל ביוץ את הימים...

• היי אושר,
    איך עושים סטופ וזורמים...?
    אשמח לקבל הוראות

crazy woman!
  • בנות יקרות,
    אתן נשואות טריות וצעירות בתחילת דרככן. יש לכן את כל החיים לביא ילדים לעולם וההריונות יגיעו אם תזרמו.
    לפני שתהיו אמהות, זו התקופה של זמן האיכות עם הבעל, תהנו מהסוליקו ומהחופש (חח..)
    אל תתעסקו בביוצים ותחשבו אופטימי - מחשבה יוצרת מציאות!
    מתי שזמנו של התינוק להתנחל לכן ברחם הוא ינחת ולא יעזור הלחץ (:
    הכל מלמעלה תתפללו ותדעו שגם אתן תחבקו אוצר בידיים!!!
  • היי אושר,
    הלוואי שאני אצליח לעשותאת הסטופ,כל חודש אני אומרת החודש אני לא בודקת אבל לא מצליחה לחשוב שאולי ובכל זאת זה כן :-\

ודרך אגב - תודה על הפו :) ובשעה טובה על הבייבי החדש1
  • כשזה יהיה החודש כל אחת תרגיש

• איי בנות כמה כסף הלך לי על בדיקות הריון ביתיות, שלא תדעו

• חס וחלילה מגיפה! זו ברכה : )
    גם פה ברווך ה' טפו טפו לא חסר :)
    המשך הריון תקין ועגלגל!
  • איזו מותק!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • תהני מהמתוקה וקבלי לייק ענק
  • ומה אם איתנו שכבר אימאות ? ,יש לי ילד בן 12 ,היה הריון לפני 8 חודשים שנגמר בגרידה בשבוע 7 ,מאז לא מצליחה להקלט ,אז איך עושים סטופ,אני כבר 3 חודשים שותה כדורים לבניית רירית הרחם ,אני מסכימה אם שאת אומרת פשוט לא פשוט לעשות את סטופ הזה. תודה לך על התמיכה מותק.

/]
  • הכיי בדעה שלך אני מתי שעושים סטופ זה מגיע ..!!

משתדלת תמיד להוריד הילוך ולהישאר רגועה ולא לחשוב על זה .. זה ממש קשה
    מנסה להעסיק את עצמי בדברים אחרים ...

תהני מהמתוקה שלך
  • תודה בננות אתן מתוקות אחת אחת!
    Margo דווקא שיש לך ילד זה מוכיח שאת פוריה ונכנסת להריון וילדת תינוק, הגוף יכול לעשות את זה שוב, וזה יקרה, רק הלחץ הורס הכללל יש על זה המון כתבות שמוכיחות כי לחץ גורם לפעולה הפוכה ומחבל בסיכויים להכנס להריון...
    מורני - זו הגישה כל הכבוד!!!
  • איזה יופי!!! ומזל טוב על ההריון. בנות אני חייבת לציין שהחודש הייתי הכי פחות לחוצה מאז שהתחלנו, אני חושבת שזה פשוט הגיע לכזה שיא שממנו היה אפשר רק לרדת חחחחחחחח, בחיי, הייתי כל כך עצבנית וחסרת מנוחה שמשהו היה חייב להתפוצץ... אני ממליצה בחום על טיפות רסקיו, אני גם מטפלת בדיקור ומקבלת בעצמי טיפולים בתקופה הזאת, מאד עוזר
  • איזה יופי!!! ומזל טוב על ההריון. בנות אני חייבת לציין שהחודש הייתי הכי פחות לחוצה מאז שהתחלנו, אני חושבת שזה פשוט הגיע לכזה שיא שממנו היה אפשר רק לרדת חחחחחחחח, בחיי, הייתי כל כך עצבנית וחסרת מנוחה שמשהו היה חייב להתפוצץ... אני ממליצה בחום על טיפות רסקיו, אני גם מטפלת בדיקור ומקבלת בעצמי טיפולים בתקופה הזאת, מאד עוזר
  • איזו מקסימה!!!
    כמה יפה מצידך להכנס לכאן ולתמוך, ישר כח!

• תודה על התמיכה. קל להגיד להרגע ולעשות

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה