מה פה קורה פה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    בהמשך להודעה שלי על זה שעשיתי בדיקות ביוץ והופיעו 2 פסים, אחד חלש יותר ושיערנו שהביוץ צריך להופיע..
    ומהיום הפס נהיה הרבה יותר בהיר ולדעתי הולך ונעלם...

למה?!? איפה הביוץ?!
6 תגובות
עמוד 1
  • עד כמה שזכור לי, בבדיקות ביוץ קו אחד בהיר ואחד כהה לא נחשב ביוץ. תקראי טוב את הוראות השימוש.
  • נכון, זו באמת תשובה שלילית אבל בגלל שלא היה בכלל פסים ועם הימים הופיע קו בהיר בערך יומיים אז אני הסקתי שהביוץ עתיד להגיע בימים הקרובים..
    ואז זה שוב הולך ונעלם.
  • בדקת כל יום? באותה שעה? ולא היו 2 פסים באותו העוצמה? או שהפס השני נהיה יותר חזק מהביקורת?
  • בודקת כל יום כבר מעל שבוע, בהתחלה היה רק פס ביקורת
    לפני יומיים גיליתי 2 פסים אחד (לא הביקורת) חלש יותר ולכן התשובה שלילית אך הסקתי פה עם הבנות שהביוץ בדרך אך עדיין לא הגיע..
    ופתאום מה שהיה 2 פסים בקושי גם נעלם. כאילו לא יצא שהקו יהיה כהה מהביקורת ויראה שאני בביוץ.
  • כמה זמן אחרי שקיבלת התחלת לבדוק?
    יכול להיות ששתית הרבה לפני הבדיקות כי מים ששותים מדלל את הבדיקה

• אין מצב, אני קמה ב5:00 בבוקר כדי לעשות פיפי ואז קמה ב7:00 לעבודה לעשות בדיקה כדי שזה לא יהיה השתן הראשון... לא שותה מהרגע שנכנסת למיטה... :/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה