שמירת הריון- די עצובה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר 3 שבועות אני בשמירת הריון. כעת אני בשבוע 24.
    ב"ה לא מדובר על מצב שמחייב אותי במנוחה מתמדת. העניין הוא, שאני נאלצת לנסוע לעבודה ב- 3 אוטובוסים, שעה וחצי לפחות לכל כיוון, וכן, רישיון נהיגה יהיה לי אולי בגלגול הבא, אם לא אהיה לקוית ראייה. חוץ מזה, העבודה אינטנסיבית, ומסתיימת ב- 20.:00 בערב, ולעיתים אף יותר מאוחר. אני עובדת סוציאלית בהוסטלים, לבוגרים בעלי לקויות שכליות, הפרעות רגשיות- נפשיות, והפרעות התנהגות.

בכל אופן, כבר פעמיים הגעתי למיון נשים עקב תשישות. איפה כל האנרגיות שהיו לי לפני ההריון? פעם הייתי מסוגלת לעבוד 12-13 שעות ביום, לא כולל זמן הנסיעות, ולעיתים אפילו לקפוץ לשיעור כפול בסטודיו סי.

אז כרגע אסור לי לעבוד, ועל התעמלות בכלל אין מה לדבר... זה באמת מה שצריך להיות, כי יש ימים בהם אני עייפה כל כך...

הבעיה שאני מאוד מתגעגעת לעבודה. אנחנו בשיא הקיץ, וההורמונים של המטופלים שלי משתוללים, ואני כל כך אוהבת את כל האקשן הזה... ועכשיו יש ממלאת מקום, שיושבת במשרד שלי, שעורכת במקומי שיחות עם המטופלים שלי, ומדריכה את הצוות שלי. יחד עם חופשת הלידה הצפויה, זה ימשך כך לפחות חצי שנה. סיכוי מצוין שזה ימשך אפילו לתמיד, כי אני לא כ"כ מצליחה לראות איך העבודה הספציפית הזו משתלבת עם חיי משפחה.

ברור לי שהעובר יותר חשוב מהכול, ואני חייבת לעשות הכול כדי לשמור עליו, אבל זה לא גורם לי להתגעגע לעבודה פחות...

סליחה על החפירה.
6 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך, אבל אין ברירה הכי חשוב זה ההריון עכשיו והבריאות שלך

• גם אני מכירה את זה ... משבוע 24 שקיבלתי שמירה עד הסוף!
    בעיות הנשימה שהיו לי גרמו לי להישאר בבית בבונקר ( יחידת מרתף) ופשוט הייתי..
    משתגעעעתתתתתתת
    שורטת את הקירות ותולשת שערות!

מאד התגעגעתי לעבודה - לעשות משהו!!!!!
    אבל לא היתה ברירה!
    העוברית הקטנה שלי ואני - חשובות יותר מהשגעון והשעמום ....

תנסי למצוא לעצמך תעסוקה כדי שתשכחי שאת אמורה לא לעשות כלום!  
    אההה ועוד משהו גם אני הייתי כזו שמספיקה לעשות הכל - אנרגטית והיפר אפילו
    ופתאום הכל ירד ולא זזתי מהבית...
    .... כלכך מוזר כמה ההריון יכול לשנות אותך...

אבל כמובן - שהכל לטובה
    והייתי עושה זאת שוב!

• תודה! אני מאוד שמחה על התגובות שלכן. אתן מקסימות!
    ענבל, לבנך קוראים תאיר? עד עכשיו שמעתי את השם הזה רק לבנות, אבל זה שם מאוד יפה גם לבן...
    אל תדאגי, לא אגנוב ממך אותו. בשביל הבן שלי יש לי רעיון לשם אחר...
  • כמו שאמרת העובר יותר חשוב מהכל
    ,נכון שזה מתסכל לא לעבוד אחרי שרגילים כל הזמן לעבוד ובקושי להיות בבית - אבל זאת תקופה שתעבור ובסופה יהיה לך אוצר ששוווה את הכל
    שולחת לך מלא מלא

• תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה