היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי בעבר פעילה פה.. מעכשיו אני מקווה שיהיה יותר פעילה.. אז ככה: אתן מעשנות? האם הבעל מעשן? מאיזה גיל אתן מעשנות? כמה ביום? איזה סיגריות? בבית/ בחוץ /במרפסת/?
12 תגובות
עמוד 1
היי לא לא לא לא לא לא
שלום לך! :) רק נרגילה, גם הבעל.. לא כל הזמן, רק בסופי שבוע וזה מתמעט בזמן האחרון בגלל הניסיון להיקלט.. בעלי עישן מגיל 19 והפסיק לפני שנה וחצי :) רק בבית(נרגילה)
אז ככה...
לא מעשנת... כן מעשן..(לצערי) לא מעשנת.. הוא מעשן מגיל 15 כיום חפיסה ביום בחוץ ברורררר!!!!!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
לא לא לא לא לא ולא ושהיה בצבא קצת עישן וכבר שנים לא מעשן.
על הכל לא
הכל לא
גם אצלנו, שנינו לא מעשנים
אני ממש מקנאה בכל הלא מעשות... אני עישנתי עד שגיליתי על ההריון, וממש ממש קשה לי בלי הסיגריות!! גם בעלי עישון, והפסיק יחד איתי בלי בעיה.. רק לי ככה קשה
הייי
אני ממששש מקנאה בכול הלא מעשנות!!!
אצלי הכול כן!!
כן- מעשנת כן- בעלי מעשו מעשנת מגיל 15
אז ככה: מעשנת בעלי לא מעשן בערך 16 בערך 5-6 וינסטון לייו רק בחוץ ובמרפסת-אין סיכוי לעשן אצלי בבית!!!
כי זה מגעיל וכי בעלי לא מעשן....הוא לוחץ שאני יפסיק ולי קצת קשה יותר....
מירי
אתן מעשנות? לא האם הבעל מעשן? בסופ"שים מאיזה גיל אתן מעשנות?מגיל 16-20 אבל ממש מעט כמה בשבוע? 4 סיגריות איזה סיגריות?פשוטות וחלשות בבית/ בחוץ /במרפסת/?ברור שבמרפסת יש ילד בבית:-)