מישהי הייתה בסרט שלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ויכולה להגיד לי מה אני עושה ואיך מגישים תביעה נגד המשכיר?

בעל הבית אמר למתן בפה מלא שהוא לא מתכוון להחזיר שקל
    שאנחנו יכולים לחלום על החזר וזה משום שאנחנו לא מחדשים חוזה ועוברים

5 תגובות
עמוד 1
  • בשלב ראשון למצוא את החוזה ולוודא שזה כתוב שהכל כתוב שם. אחרת הוא עוד יכול להמציא שנתתם לו מיוזמתכם ואני לא יודעת מה...

אח'כ לנסח כתב תביעה שמפרט הכל, לצרף את כל ההוכחות, שזה בעצם החוזה ורישור קריאת המונה שמראה שאתם חייבים הרבה פחות, ולשלוח הכל םבית המשפט הקרוב למקום מגוריכם.

הצלחת לעצבן אותי עם הסיפור הזה...
    בעלי הדירות ממש כלבים בזמן האחרון.. גם לנו יש עסק עם כזו, אבל לא ברמה כזאת....
  • מאמי אין לי מושג!
    אבל שיהיה לכם בהצלחה 

• אין לי מושג מאמי שיהיה בהצלחה

• חפשי את החוזה ותראי אם יש סעיף על החשמל אם לא תנסו להקליט אותו ואל תהיו בלחץ על הטביעה כי בכל מקרה לא תוכלי להגיש עכשיו כלום יש פגרה עד 1.9 בבתי המשפט...

• אוווחיי מאיפה זה נפל עליכם!!???!!
    החצוף הזההההה
    טוב ג'ן ג'ן נתנה אחלה עצות
    שיהיה בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה