טוב אז מה עושים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה המצב??

7 תגובות
עמוד 1
  • נועה עד עכשיו נרדמת ככה
  • אולי להמשיך ולהציע לה מוצץ? תשימי לה במיטה אולי היא תתפתה ותיקח??

• אירה

• גם רז עושה לי צרות בללכת לישון
    אבל אני לא נשברת! אני מדליקה לה מוזיקה נעימה, מלטפת, מנשקת, מסבירה שעכשיו לילה וגם אמא הולכת לישון ויוצאת מהחדר..
    היא קצת ( הרבה) מנדנדת ומקטרת ובסוף נרדמת!

• הבעיה שהיא לא מקטרת אתמול היא צרחה את נשמתה שעתיים כמעט!!
    בשיא הרצינות פחדתי שהיא תתעלף מרוב הבכי ו
    זה שנכנסתי הרגעתי ברגע שיצאתי שוב אותה רוטינה .

• אוקיי אני לא בעד בכי! בטח שלא לפני השינה!
    אולי תנסי להדליק לה טלויזיה עם שירים ( הופ ילדות)? או איזה מובייל שמאיר על התיקרה?
    שהיא תסתכל עליו וככה תרגע ותירדם?

• תראי , היה את זה להדס לפני כחודשיים שפתאום היא היתה צריכה איתנו כדי להירדם ולא הבנו מה הרגרסיה הזו כי הרי כבר ידעה להרדים את עצמה לבד ואז
    פתאום פתאום בלילה בהיר אחד יצאתי מהחדר והיא נרדמה ... בלעדי... ולא קראה חי
    ומאז טפו טפו ....

פתאום זה קרה ופתאום זה הלך - אולי זה היה קשור לגיל או איזה שינוי שחל עליה אבל המשכתי לעשות את אותו הדבר ולא שיניתי כמו על הידיים או במיטה שלנו...
    אז יכול להיות שאם תמשיכי בשגרה זה יחלוף לבד ...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה