היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כן הדסוש זה וגינאלי נכון ? כמה זמן לקח לך ומה ראית
סיימתי לנקות עכשיו אני אחריי מקלחת ובמיטה.. גם במחשבות מקווה שהכל יהיה בסדר מחכה לתור לרופא לאולטראסאונד אני ממש בהתחלה שבוע 5
כן זה וגינאלי ויבדקו דופק והרופא יגיד לך לפי האולטראסאונד באיזה שבוע את איזה מרגש זה!!!!
למה את מנקה עד שעות כאלה ??? מספיק יש לך עכשיו מלא תירוצים לנוח!!! מה אני יגיד לך אני מקווה רק לבשורות טובות קצת מפוחדת
כן זה וגנילי... אני עשיתי אלטרא סאונד ממש מוקדם (שבוע 5+0) וראו רק שק הריון.. שבוע וקצת לאחר מכן ראו כבר נקודנ קטנה של דופק ואז סתם בשביל הכיף עשיתי גם בשבוע 8 וראו כבר ממש יצור קטנטן עם ראש גוף התחלה של ידיים ורגליים, והוא לא הפסיק לזוז... הטכנאית אולרא סאונד אמרה שהעובר ממש היפרקטיב
איזו באסה שאין פה צ׳ט כזה... היה אפשר לדסקס אונליין כזה.. איזו התרגשותתת חסידה!! אני מתרגשת בשבילך גםםם!!!! נעמה!! שבוע 5, איזה יופי!!! איך את מרגישה??
מבינה לגמריי אצלי זה הריון שני ויש לי את אותן החשדות. תחשבי טוב יהיה טוב הכל יהיה בסדר בעזרת השם. מתי זה בבוקר?
אני מחר מתחילה שבוע 8 בעזרת השם וכן זה על הבוקר... באמת זה מבאס שאין צאט או לפחות התרעה שמישהי הגיבה
אני חושבת שיש התראה צריך לבדוק בהגדרות..
ואוו איזו התרגשות!!! שיהיה מלאא בהצלחה מחר!!! : ) תנסי לנוח! ונעמה - באמת למה את מנקה עכשיו?!?!
אנחנו בדרך למיטה.. עדיין מתלבטתת אם לעשות בדיקת דם בבוקר או לחכות :-\\ למשיחחח
אני מרגישה בסדר קצת סחרחורות לא מתלוננת זה למטרה טובה:)
יא חסידה שבוע 8, איזה כיףףףףף כבר ממש תוכלי לראות אם זה אולטרא סאונד ראשון אז יכול להיות שהשבוע לא מדוייק וישנו לך את זה לפני האולטרא סאונד ושוב מלאאא בהצלחה, תהני מזה!!
ודה לכולן בא לי כבר לראות יצור !!! איך שהתינוקי יצא אני יאכל אותו על כל הסרטים שעברתי ועוברת בגללו!!!! חסרת סבלנות את באיחור???
אל תכניסי את עצמך לסרטים הכל יהיה בסדר לכי לישון את חייבת את המנוחה הזאת.
אני חושבת שכולנו נאכל אותם!! :)
לא, הייתי אמורה לקבל היום אבל קיבלתי שבוע שעבר - ביום ראשון. דימון מוזר ומאז יש לי כאבים בבטן תחתונה בצדשמאל, הרגשה של מתיחות או משהו בסגנון
חסרת סבלנות אם יש לך איחור תעשי בדיקת דם
נעמה, קראי למעלה:)
חסרת סבלנות אני מתפלאה עלייך את דווקא נראה לי עם המון סבלנות רוצי אוצי טוסי לעשות בדיקת דם ... נעמונת אני משתדלת הכל יהיה בסדר בזכות הקדוש ברוך. הוא שתמיד עוזר לי!!! לא אוהבת להזכיר את זה אבל פשוט אני לחוצה כי לפני חודשיים הייתה לי נפלה טבעית
חחחחחחסידוש! דווקא בגלל שהיה לך הפלה טבעית את יותר פוריה!!! ברוך ה' ובעזרתו יהיה הריון תקין, עגלגל בריא ויפה!!! וכמו שפנינה אומרת - תצאי בידים מלאות! : ) התרגשות מטורפת למחר!! שיהיה המון בהצלחה! אני נרדמת על המחשב..יום ארוך לפניי בלי כניסה לפורום :( חפיפה עםמישהי שתשב לידי על המחשב כל היום.. בהצלחה ונדברר בערב!
חסרת סבלנות כנראה רשמנו ביחד בגלל זה לא ראיתי:) וחסידה טוהורה זו הרגשה טבעית לחלוטין גם זה מה שאני מרגישה כל היום חושבת אם הכל בסדר. הלוואי שהכל יהיה תקין אצל כולנו ושיהיה לך בהצלחה מחר