לפעמים, רק לפעמים קצת עצוב לי ש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי בת
10 תגובות
עמוד 1
  • בשביל זה אנחנו כאן!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • עיזבי....
    יותר עדיף שאף אחת לא תבין בליבך הנשי ותחפור בדיוק במקומות הכואבים לך ותיגע בכל מקום איתו יותר קשה לך להתמודד מול עצמך ולא תשים לך בכל רגע נתון מראה של עצמך בד"כ לא ממש מחמיאה....
    לכי על הבנים ותביאי חתולה או כלבה
  • ענבר יא הורסתתתתתתתת
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• האמת שאת צודקת, אבל אולי בע"ה תהיה לך הפתעה ותהיה לך בת בסוף??
    מתי אתם עוברים?

• טוב, יש לי את שניהם אז אני לא יכולה להגיד שמין אחד עדיף על השני

• וואלה ??? !!!
    לי לא מפריע
  • בשביל זה יש לך אותנו
  • את צריכה לשמוח. עד שהבת שלך תבין את ליבך הנשי את תהיי סבתא גאה...בינתיים את זו שתצטרכי כוחות נפשיים להבין את ליבן הנשי.
    כל מי שפגשתי עם בנות בגיל ההתבגרות (כולל אני ואחותי לעומת אחים שלי) אמר שכשהם קטנים בנים קצת יותר אנרגטיים אבל מגיל 12 בערך זה מתהפך והבנות מאוד...בואי נאמר ... מאתגרות..
    וחוץ מזה לחמתי המדהימה יש שתי בנות ובן (בעלי) ואנחנו אצלה כל שישי ולפעמים אמצע שבוע ותמיד תמיד כשהיא צריכה עזרה בעלי בא. הבנות רחוקות (שעה נסיעה...) ובקושי רואות אותה.
    וסתם דוגמא ממיסה...ביקשתי מהבן הקטן שלי שיעשה משהו אז הגדול שלי שיודע שאני בהריון קם ואמר״אמא אני יעשה את זה את בהריון״...איןןןן עליו...
  • תחשבי ככה,
    מחזור, תחבושות וטמפונים, מצבי רוח, שמלת כלה, תסרוקת, נעליים, איפור, הריון, לידה וכו' וכו'... ככה כסף חסכת כי אין לך בת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה