הנקה ומים...צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני לא מתייעצת עם האחות מכיוון שהיא פנאטית להנקה בלבד!!! לא טעימות ולא מים.

אבל השרב הזה מטריד אותי

8 תגובות
עמוד 1
  • שלי גם יונק מלא והתחלתי לתת מים כשהתחיל לאכול כמיות שיותר מתקרבות למנה. ועדין בקושי שותה. אומרים שבהנקה יש את מה שהם צריכים

• כן, אני יודעת שבהנקה יש הכל.
    אבל כבר אין לי עודף חלב בציצי וזה מאלץ אותי להפשיר ארוחה אחת ביום מהמקפיא כדי שיתמלאו הציצים למנה נוספת...מלאה.

אז נניח שאני לא רוצה לתת מים, ומעדיפה להניק בין לבין - אז אי אפשר

• אל תתבעסי .
    אבל אני אגיד לך משהו ... בזה שאת נותנת חלב שאוב את בעצם עושה את הפעולה הפוכה ,הציצי שלך לא מתמלא אלא ההפך... כדי שיהיו לך כמויות של חלב את צריכה להניק יותק. בגיל חצי שנה אין חלב עודף בציצי ,הוא לא מתמלא! זה לא עובד ככה , הגוף צייתר את החלב לפי דרישה ,וזה אומר שאם את מדלגת על ארוחה אזי הגוף מבין יש פחות דרישה ומייצר פחות. מה שאת צריכה לעשות זה להמשיך להניק עוד ועוד גם אם נראה לך שאין לך מספיק... אם הילד לא רגוע רוב הסיכויים שפשוט הוא עכשיו בקפיצת גדילה והוא מנסה להגביר לך את ייצור החלב ,אז אל תעצרי אותו תני לו לינוק ממש כל שעתיים כמו תינוק. הגוף שלנו מאווווד חכם!!!
    ולגבי מים , אין שום בעיה לתת ,אני ממליצה בגיל הזה לדלג בכלל על הבקבוקים ולתת ישר בכוס שלא נשפכת, יש מלא סוגים.
  • גיל חצי שנה וחום כזה? אני היתי נותנת לו קצת מים!
    כמו שאנחנו מרגישות צמא כך גם הם . אמנם בחלב יש מים
    אבל מים זה מים .... זה מרווה!

• מגיל חצי שנה הוא גם ככה צריך להתחיל לאכול יותר מוצקים ויחד איתם לשתות יותר מים
    לדעתי אין בעיה לתת לו קצת מים לשתות, כל עוד הם לא מהווים תחליף לארוחת הנקה
    הסיבה שעד גיל חצי שנה לא ממליצים לתת מים היא לא רק בגלל שבחלב אם או תמ"ל יש מים
    אלא בעיקר כדי שהתינוק לא ימלא את הקיבה במים ואז לא ירצה לאכול...
    אבל קצת מים בין הארוחות בימים חמים כאלה לדעתי לא תזיק
  • תודה בנות...

• אני שמחה על החלטה שלך ! וכל עוד יש מי שינק החלב לא יתייבש סתם ככה
  • וואלה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה