היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שלומכן? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
24 תגובות
עמוד 1
אווווווווווווווווווווו שלום לך באמת
התגעגענווווווווווווווו
שמחתי לשמוע את כל העידכונים ושמחה לישמוע שהכל מתנהל כסידרו
החלמה מהירה לסבתא שלך
ולגביי הקייסרי...מי הבטיח שייקלט ישר בניסיונות הראשונים ???
הדס- זה לא הולך לפי הבקשה שלי? מה כבר ביקשתי? שאני אקלט מיד! שזאת תהיה בת! שההריון יהיה תקין! שהיא תיוולד חיה! ושזה יהיה ביום הולדת של סבתא שלי! אה- ושלא יסתבכו אצלי העניינים שם בגלל שעברתי ניתוחים. זה ממש מעט, לא? לא ביקשתי יותר מידי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לא ממש לא ביקשת הרבה פשוט תרשמי ליושב במרומים את כל הבקשות על דף שלא ישכח כלום חס וחלילה *****
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תיראו תיראו מי באה לבקר!!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד לשקד על ההתקדמות, ואיך שהוא מקבל את עידו- ילד גדול אני חולה על תינוקות שמנמנים, כל היום נותנת ביסים בקפלים לבובה שלי רפואה שלמה לסבתא שלך, אמן
מתוקונת- ויקי היא יפה של אמא
מתוקה שלי!! כלכך כיף לשמוע את החיוך מאחורי המילים! שרק תהיי מאושרת עם הבונבונים.
שלום של יקירתי
שלום לך אהובתי , שאלתי עלייך
שלום לך!!! בדיוק אתמול חשבתי עלייך
שלום שלום
תודה מאמי שלי
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
כייף לקרוא עידכונים כאלה ממך ואמן שכל משאלותייך יתגשמו במהרה
הי. גם אור שלי לא יכול לסבול קולות של בכי. כשמעין היתה תינוקת הוא היה צועק כשהיא בכתה (הוא היה מתחת לשנתיים), בהמשך הוא היה בוכה והיום הוא אוטם את האוזניים, אם אפשר בורח לחדר אחר. בגלל זה הוא כל הזמן מוותר לה, מגן עליה, ודואג שאני לא אתעלם ממנה ואתן לה את מה שהיא מבקשת. לא תמיד זה הולך לו. הוא גם שונא את הגן בגלל זה. יש שם הרבה רעש ומידי פעם בכי. אם אנחנו עוברים במקום שיש בו ילד בוכה, אני ישר מזהה את הלחץ שלו ואנחנו מתרחקים משם.
נטע- קשה, מבאס ומעצבן מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.