היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות מאד!!! אתן יכולות להסביר מהיכן מלאי האופטימיות הלא נגמרים שלכן??? אני באמת מעריצה אתכן, אתן פשוט מקסימות!!! הלוואי שבזכות כל התמיכה שמוענקת פה, כולן החודש עוברות לפורום השכן בע״ה!!
10 תגובות
עמוד 1
מאמי תביני ותכניסי טוב טוב לראש שלך !!!!
שאין פשוט אין ברירה אחרתתתתת!!!!! חייבים להיות אופטימים אי אפשר שלא! כי אם לא ניהיה אופטימים פשוט נילך כול חודש שהמחזור יגיע לאיבוד!! ניכנס לדאון רציני .. וזה ממש לא מה שאנחנו רוצות .. אנחנו עוברות תהליך לא פשוט בדרך לבייבי שלנו והבנו שאין ברירה אחרת חוץ מלהיות אופטימים!!! אז בבקשה תאמצי לך את השיטה הזו ותכניסי לראש שלך שאין אפשרות אחרת ...
מורןןןן מה את עושה ערה בעשה כזאת????חחחחח
תמר את חייבת להבין מאמי שאת התמיכה אנחנו שואבות אחת מהשניה, אכן יש ימים שאנחנו נשברות ובוכות אבל החברות כאן של הבנות היא כל כך נקיה וטהורה כי לכולנו מטרה משותפת ונפלאה שאנחנו מרגישות מחויבות להרים אחת את השניה לחבק ולתמוך חזק חזק...... נסי להכניס לראש את זה ותראי שלאט לאט זה יקרה גם לך שולחת לך מלאאאא
אני יכולה להגיד לך עליי שלפני שנכנסתי לפורום בכל פעם שהיתי מקבלת הייתי נכנסת לדיכאון היסטרי, הייתי בוכה ימים שלמים ובאמת בזכות התמיכה של הבנות אני מאמינה שזה יגיע בזמנו, וכשקצת קשה מבקשים טיפטיפה צומי וזה עוזר :) אנחנו חייבות להיות עם הראש מעל המים בשביל הבעלים שלנו (שלמרות ששלי מתחיל קצת לטבועע
חחחחח מירי נשבעת לך שהיתעוררתי לבד בשעה 5:00 בבוקר לא מצליחה לישון!!!! ומה אני עושה בשעה חמש בבוקר מרוב היתמכרות?!???
רצהההההה לפורוםםםם לראות מה היה מה הפסדרתיייי חחחחחחח
את האמת שגם אני נהייתי קצת מכורה אבל יותר במהלך היום מאשר הערב...לא תמיד יש לי זמן :-( אוףףףף הלוואי והייתה איזה התרעה פה שמישהי הגיבה לאחר שהגבת כי זה ממש מבאס כל פעם להיכנס ולקרוא שוב לראות שאכן קראת את זה ולחפש תגובה אחרייך מרגיזזזזזזזזזזזזזזזז
מסכימה עם מורן במליוני אחוז!!
אין לנו ברירה אחרת..אופטימיות זו התרופה הכי טובה לאכזבה שלצערי יש מידי חודש ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
יקרות! תודה!!! מסכימה אתכן, אולי אני קצת מבואסת עכשיו כי כל החברות והמשפחה, כולן סביבי בהריון, ובכל שיחה אני מרגישה אאוטסיידרית..
אבל אין ברירה אלא להרים את הראש, ואתן עוזרות בזה מאד!! תודה!!
תמרה...אני מבינה לליבך...גם אצלי זה אותו הדבר..כולן בהריון מסביבי..החברות הקרובות׳ האחיות הדודות...ורק אני לא...אנשים כבר מתחילים לפנות אליי ולידע אותי בסגולות להריון... לא רציתי בזה...אבל זה מה שמתוכנן לנו..ואני יודעת,בטוחה!!!שאנינו נחבוק בילד שלנו בקרוב!!באמת!!אבא לא שוכח את הבנים שלו....תהיי שמחה...תאמיני..תתפללי זה יגיע!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
תמרה את מקסימה! אופטימיות תביא אותך לבשורות טובות בחודש הבא
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]