עדכון לאחר רופא .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה

הרופא ראה את הבדיקה ואמר שיש פרמטרים שהם מעט נמוכים אבל הבדיקה לא גרועה!!!

אז מה עושים עכשיו....
    בעלי שותה ל-3 חודשים הקרובים כדורים ( ויטמינים) שעולה מ ל א כסףףף!! באמת זו קריעה כלכלית!! שותה אותם כול יום 3 פעמים ביום וזה במיוחד לחיזוק הזרע
    ומעבר לזה בעלי צריך לעשות אולטראסאונד ובדיקות דם קיבלתי הפניות להכול והיום אני ייקבע לו טורים להכול ... הרופא אמר שהבירור הזה וגם הכדורים זה הכול תוך כדי אנחנו ממשיכים האופן טבעי 3 חודשים הוא לא ממהר להגיע איתנו להזרעות ..
    נכון ל 3 חודשים הקרובים ממשיכים באותה שיטה כדורים להשראת ביוץ .. כול חודש מגיעה אליו שוב בודקים שיש תגובה לכדורים של הביוץ ואז מתחילים לעבוד...
    במידה ( וחס וחלילה!!!!!!!) עדיין לא יילך במשך ה 3 חודשים האלו ניצטרך לעבור להזרעות...

החודש הזה ספציפית לא שתיתי כדורים כי איחרתי את המועד..
    אז החודש הזה זה טבעי לגמרי מהיום שאני יטבול יבדוק עם ערכות ביוץ וכאלו...
    ואז בחודשיים הבאים אני יצטרך שוב לשתות כדורים ..
    חחחחח בקיצור חפרתי
18 תגובות
עמוד 1
  • מורני שלייייי יקירתייייי קודם כל נשמע טוב שלפני שיתחילו הזרעות ינסו משהו אחר....את בכיוון הנכון.איך הבעלול שלך הגיב לכל זה? הוא בסדר עם זה?
    אולי בזכות זה שלא שתית החודש פתאום תפתיעי אותנו?
  • נשמע הרבה יותר טוב משחשבת!! מעולה! :)
    תהיו רגועים ותנסו בלי לחץ בשלושת החודשים.. ואולי כבר הפעם משהו יזוז שם!! :)
    בהצלחה!! מאמינה בכם! :)

• מאמי! אני שמחה לשמוע שהדברים פחות "בעייתים" ממה שחשבתם!!! רק רק רק אופטימיות ועבודה קשה ! מחזיקה לכם מלאאאאאאא אצבעות!! זה תיכף מגיע......
  • איזה יופי שאתם בכיוון הנכון. נשמע שהרופא שלך ממש מוצלח.
    הלוואי שמהר מאוד תבשרי לנו בשורות טובות, וייחסכו מכם ההוצאות הגדולות על הכדורים בחודשיים שלאחר מכן...

את נשמעת מאוד רגועה ובידיים טובות. כל הכבוד!

וממש לא חפרת, כולנו חיכינו לשמוע את מוצא פיו של הדוקטור...
  • מורני היקרה אני מאד שמחה שרופא בחר בדרך אחרת ולא שלח אותכם ישר להזרעות ,אני מאמינה שבעזרת השם כדורים כבר יעזרו לו החודש ולא תצתרכי שוב לחזור לאיקקלומין (זה מה שתית נכון ),מאחלת לך המון הצלחה ,מחשבות חיוביות ובשורות טובות בקרוב . מורני רק את יכולה להגיד לי בבקשה מה שם הויטמינים שרופא נתן לבעלך? תשובה שלנו עוד לא הגיעה ואני מה זה בלחץ. תודה מותק
  • נשמע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מורני מה השם של הויטמנים?

• מורני מה השם של הויטמנים?

• בנות יקרות תודה על העידוד
  • מורני מאמי תודה רבה ,אני רוצה לדעת ליתר ביטחון (כמובן שלא נצתרך) בעלי כמו בעלך הוא גם אם ראש פתוח ,הוא אומר שאת תראי שהבדיקה תהיה תקינה וגם אם לא אז נטפל בזה .שוב תודה מורני ומאחלת לכם המון הצלחה בזמן הכי קרוב.

/]
  • את יכולה לכתוב לי שם באנגלית
  • מורן
    אני רוצה לאחל לך בהצלחה , אמונה היא גורם חשוב , תאמיני תצפי לטוב והכל יסתדר.
    כל הכבוד לבעלך שהוא משתף פעולה .

הרבה כוח, אמונה , ואופטימיות
  • מורני שלי,אני שמחה שהוא בראש פתוח כל הכבוד לו אני באמת חושבת שלגברים קצת קשה עם הנושא הזה...אבל בעלי הוא כמו בעלך בראש פתוח הוא לבד אמר לי לפני איזה שבוע נראה לי אני ילך לעשות בדיקת זרע מה יכול להיות? שמחתי שזה בא ממנו לבד ושלא הייתי צריכה לבקש...היום הוא עשה אותה בבוקר ועכשיו נותר להמתין יומיים לתוצאות שאני מקווה שיהיו טובות....תמיכה ועידוד מהבעל זה כיף!!!
    נקווה שיעזור מה שהרופא נתן לך ושלא נצטרך לעבור לתהליך הבא....

• פנינוש ומרגו- השם שלהם באנגלית Spram קופסא חומה כזו עם כיתוב בירוק..

אווה- תודה לך מאמי
  • מוררנני נשמע!! זה נשמע ממש ממש טוב!! ברוך ה'!!!!!! שמחה בשבילך מהממתתת!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מורן זה נשמע שזה הולך לכיוון טוב
    שיהיה בהצלחה
  • מורנו׳ששש!!!

• בנות מקסימות תודה תודה תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה