התעללות נפשית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מה שהסתבר לי שגל עברה במהלך השנה בגן ובייחוד בחודש האחרון הקייטנה
19 תגובות
עמוד 1
  • אוי איזה קשה זה לשמוע את זה ובטח לה היה קשה.
    טוב שנגמרה השנה .
    מקווה ששנה הבאה יהיו איתה חברות טובות.....
    לצערנו ילדים הם עם אכזר והגיל של זה רק יורד עם השנים....
  • היי
    ילדים זה עם אכזר וזה נורא עצוב להורה לשמוע שככה דברו לילד שלו אבל את צריכה להסביר לילדה שהיא לא עשתה כלום וזה שהיא גבוהה זה מאוד יפה ומקנאים בה ולהסביר ולומר לילדה שהיא צריכה לבוא ולשתף אותך במה שאומרים לה כדאי שאת תוכלי לטפל בעניין בשעת מעשה, זה מה שאני מסבירה לילדים שלי שידעו שאני תמיד שם בשבילם ולגבי זה שלא ללכת לפארקים שהבנות מהגן הולכות למה לא מה את צריכה לברוח או להתחבא זאת הילדה והיא גבוהה גובה זה יפה גם אצלי אביאל מאוד גבוה לגילו 1.40 עולה לכיתה ג' באוקטובר 8 אז מה הוא מודע לזה שהוא גבוה והוא אומר אני ילד יפה וחתיך צריך לשדר לילדים בטחון והילדה שלך יכולה להיות בכל מקום ומי שלא נאה לו שלא יסתכל.

• זה נושא רגיש אצלי
    אני הייתי בילדות הכי גבוה בכיתה ותמיד היה לי קשה עם זה
    היו לי חברות אבל זה תמיד הפריע לי
    הכינוי שלי היה "ג'ירפה" היום במבט לאחור זה מצחיק דווקא
    כשהגענו לגיל ההתבגרות התברר שזה דווקא יתרון
    בחורה גבוה ורזה עם שיער גולש ...

יש לך ילדה יפייפיה ! אם הן התייחסו אליה ככה זה רק מקנאה
    טוב שאת מודעת למה שקרה ואת יכולה לחזק אותה שגובה זה לא משהו שצריך להתבייש בו !

• תמיד ידעתי שילדים הם עם אכזר... אבל לא תיארתי לעצמי שזה מתחיל מגיל כל כך צעיר! אני פשוט בהלם שילדים כבר מגיל כזה שמים לב לדברים האלה!

עדיין לא ניהלתי איתה "שיחת עומק" עם גל בנושא, אעשה זאת לקראת תחילת שנת הלימודים.

זה לימד אותי לקח - להיות יותר עקשנית ולדרוש תשובות יותר מפורטות ממה שקיבלתי ממנה עד היום (איך היה בגן? "בסדר" "כיף" "לא זוכרת" "לא יודעת" וכדומה).

גל ילדה נורא רגישה, ילדה טובה, פשוט "חננה"

• מסכנה קטנה
  • וואיייייייייייי הרגת אותי עשכיו!!!!!!!!

איך, לעזאזל אף אחד לא טרח לומר לך כלום?! איך לא ידעת כל השנה? איך גל לא סיפרה ושיתפה אותך?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני בבית ספר יסודי עד כיתה ג', הייתי "מלכת" הכינים.
    קראו לי "כינמת".
    ותמיד היו אומרים לי: "איילת הנותנת", בכיתות הנמוכות, זה נורא מעליב.

ויודעת מה?

התחשלתי.

אין ספק שאנחנו מדברות פה על גיל הרבה יותר קטן וצעיר, אבל עלינו להראות לילדים את המעלות של כל דבר, ובאמת להסביר שזה רק מקנאה.
    ושאם מדברים עליה כנראה שהיא מאוד מעניינת!

מספיק כמה חיזוקים אמתייים וכנים מצידך - והיא לא תספור אף אחד מהמקניטים למיניהם.

נשיקות, ותודה לך על השיחה

• תודה בנות על מה שרשמתן

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לשדר לה כמה שהיא יפה שהיא גבוהה ועדיף שגם האנשים(סבא,סבתא,שכנים וכו׳ )מסביב יחמיאו לה על הגובה שלה ושהיא מהממת, לחזק אותה כל הזמן ולומר לה שמי שאומר לה את זה הוא קנאי,
    השם משפחה של תהילה מאוד מצחיק (תפוחי) והיה ילד אחד שהתחיל לקרוא לה תפוח עץ והיא נעלבה, צחקנו על זה יחד ולמחרת שהוא קרא לה שוב תפוח עץ היא כבר קראה לו תפוח אדמה מאז הוא סותם
    [/center]
  • לשחר יש חבר בגן שהוא נורא מקנא בו
  • לאורך השנה היא אמרה לי מידי פעם ש"היום היא לא חברה של ה' כי היא עיצבנה אותה" אבל מעולם לא פירטה מה בדיוק קרה/אמרה לה.... בחודש האחרון בקייטנה, קיבלתי פירוט ודוגמאות מצד מנהלת הקייטנה:
    1) שיחקו "פסטיגל" - היא העמידה כל אחד בתורו על במה קטנה וכל אחד היה צריך להופיע ולשיר, אז כשהגיע תורה של גל ה' אמרה שהיא לא עולה כי היא גבוהה
  • איפה היתה הגננת של גל כל השנה למה היא לא עידכנה אותך, מזל ששנה הבאה היא עוברת גן

וכל הכבוד למנהלת של היקטנה על איך שהיא פעלה לטובתה של גל ועידכנה אותך

• זה רק מראה איזה מנהלת תותחית היתה לך בקייטנה ואיזה גננת דפוקה היתה לה כל השנה
    [email protected]

פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה