עדכון...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי חודש מייגע....של כן או לא...

היום קיבלתי תשובה....

אני לא בהריון...

הרגע קיבלתי מחזור!! בדיוק כמו תמיד ביום ה29 למחזור!!
    כולי כואבת,עצובה,שבורה,מרוסקת...האמנתי שזה לא יבוא..שאולי החודש הזה זה יצליח....כנראה שלבורא עולם יש תוכניות אחרות בשבילי...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
13 תגובות
עמוד 1
  • מצפה יקרה ,אני יודעת ששום דבר שאני אגיד לך לא אנחם אותך עכשיו , אני יודעת כמה קשה לך עכשיו ,מבינה מאד אותך מתוקה ,מותר לך לבכות , לפרוק , להוציא את כעסים ,אך לא לשכוח מחר להרים ראש ולהמשיך הלאה,כמו שאמרת כנראה לבורא עולם יש תוכניות משלו ,מסכימה איתך לגמרי למרות כל התיסכול שבדבר כרגע,שולחת חיבוקים ונשיקות
  • מרגו מהממת!!!תודה על העידוד!!!הייתי צריכה אותו;)
    לא הםסקתי לבכות לבעלול..מסכן שלי...הוא הביא לי שיטה לפוק את הכאב... קופסא ריקה..כל פעם בה אני מרגישה הרגשת יאןש או כאב..לפתוח את הקופסא ולשאוב כוחות..חח הוא קרא לזה תיבת הכוחות...נסיך שלי..
  • מה זאת בדיוק הקופסא הזאת? סיקרן אותי וזה עובד?

/]
  • אוייי נשמה טובה !!!! ממש מצטערת בישבילך
  • מתוקה זה באמת לא פשוט ומאכזב, מצד שני ממש אוטוטו בלי שתרגישי את מתחילה תהליך מבורך , גם את הפלאים הטכנולוגים קיבלנו מהברירה וטוב שכך, אני בטוחה שזה יכניס תקווה ואנרגיות חדשות, ובטוח בטוח יקדם אותך אל עבר ההריון הנכסף. אז תתרכזי בטוב, המון בהצלחה ותעדכני
  • מצטערת לשמוע שקיבלת תשובה שלילית. ב"ה חודש הבא הוא שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

חישבי חיובי!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לבכות זה מאד משחרר ולהתחבר לצער ולכאב זה חשוב. הטוב בסיפור הזה שמגיע חודש חדש. יש שאומרות שאחרי צילום רחם נקלטים מיד אז יש למה לצפות והכי חשוב לא לוותר! אני בטוחה שתהיי בהיריון ותחבקי תינוקות משלך כאוות נפשך עד שזה יצא לך מכל החורים!

crazy woman!
  • מאמי שלי
  • נשמות..אתן מדהימות
  • איזה מקסים,כל הכבוד לו!!! מקווה שפרקת אתמול את רוב מה שיכלת להוציא מעצמך וששאבת מהקופסא את כל האפשר....הבוקר הוא בוקר חדש ובעזרת השם החודש יביא איתו בשורות טובות יותר.....שולחת לך חיבוקים חמים וחזקיםםםםם

• איה נסיך בעלך! כל הכבוד לו :)
    חודש הבא בשורות טובות בעזרת ה' ! ותוספת לקופסאת תכשיטים שלך..
  • אואוה כמה כוחות שאבתי ממנה
  • הוא פשוט מקסים
    תהיי חזקה
    קבלי הרבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה