היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם ישן לא נירדם בערב אם לא ישן מטפס על הקירות עד 10-11 בלילה ובצהריים בזמן שאמור לישון הוא מג'נן לכולם את השכל בוכה מכל שטות בקיצור - כיף..... אפשר להשתגע (דרוש פרצוף צועק) מה עושים? כי הוא די קטן סה"כ...
17 תגובות
עמוד 1
ניסיבת לתת לו לישן,אבל פחות זמן? נגיד להעיר אחרי שעה וחצי (עם כל הקושי)
יש לי שניים שמכורים לשנ"צ עדיין לא פיצחתי את הנוסחה אצלנו להעיר זה = קטסטרופה . אח"כ לוקח להם שעתיים להתאפס על עצמם
היום הערתי אחרי שעתיים וחצי. אולי באמת ננסה להעיר אחרי שעה - שעה וחצי. גלי הם עדיין ישנים צהריים
לתת להם לישון פחות בצהרים ולהעיר אותם כי אחרת הם יותר נודניקים העניין שלוותר על שנת הצהרים זה עניין של הרגל לוקח להם זמן עד שהם מתרגלים וצריך סבלנות עם זה.
נועם "נגמל" משנת צהריים, רק בתחילת השנה, וגם לקח לו איזה חודש,חודשיים (היה בן 3 ועשרה חודשים בערך)
את מתכוונת לטל?? הוא ממש קטן בכדי לגמול, לא?
גם לדעתי תנסי לקצר את השנ"צ, למרות שלפעמים זה עושה אותם הפוכים לגמרי ועצבניים
רום עכשיו נגמלת, בת שלוש וחצי ואופק דין נגמל סופית רק לקראת גיל 4 (אוהב לישון, אבל גם אין לו בעיה להירדם שוב בערב)
אם את מדברת על הקטן אז לדעתי הוא עדיין פיצי אני לא הייתי מתערבת בשעות השינה כל דקה שהוא יישן זה חשוב לגדילה שלו
אני אכן מדברת על טל והוא באמת קטן שחר הפסיק לישון צהריים בגיל שלש וחצי. אבל שנת לילה חשובה לי הרבה יותר משנת צהריים. ואם הוא ישן באופן קבוע רק חצי לילה בגלל שנת צהריים זה בעייתי.
גלי נראה לי זה סתם הרגלים. אם היו רגילים לישון נורמלי לא היה קורה. לא?
כמה שעות הוא ישן ביממה? הוא אמור לישון מינימום 12 שעות
אני לפני חודש בערך ביקשתי בגן שייתנו לנטלי לישון פחות..כי באמת היה לה קשה להרדם בלילה. ואני ממש לא מתכוונת לתת לה להירדם באחת עשרה בלילה
אני ובעלי פרפרי לילה
אצלי הבנות עוד ישנות שנ״צ... אביגיל כבר לא ממש זקוקה לזה, שנה הבאה בגן אני אבקש שלא תישן. חשבתי שכבר בחופש היא לא תישן, כי בשבתות לא הייתה ישנה בבית. אבל היא חוזרת שפוכה מהקייטנה אז היא זקוקה לזה. ומיכל ממש צריכה את זה. אם היא לא ישנה היא פשוט הופכת לחיה פצועה. וזה לא גורם לה ללכת לישון מוקדם יותר. להפך.