היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ונופר - הם ממש לא עולים 53 שקל הם עולים כמו האגיס רגיל 40 שקל במבצע... ותמיד תמיד יש מבצע על האגיס
הם החיתולים הכי טובים שהאגיס הוציאו איי פעם..הגיע הזמןןןןןןןןןןן!!!
כן זה אלוף עברנו מפמפרס לזה!!
כן שווה לנסות? אבל לא הבנתי חיתולים של בנים לא מתאימים לבנות.
מגניב!! הזמנתי ערכת התנסות
לדעתי הכל חרטא שיווקי . סלחו לי כן ,אבל מאיפה להם לדעת איפה הוא המיקום המדוייק אצל כל אחד , נו באמת ... אז מה בעיה לעשות חיתול עם מיקומים גם וגם , כאילו מיקום מיוחד לבנים ולבנות באותו חיתול ?! מזל שאני כבר לא צריכה חיתולים ....
האגיס תמיד במבצעים נדיר שקניתי האגיס לא במבצע וגם על הטיטולים האלה יש מבצעים רק משום מה אני לא משיגה מידה 5 (חמסהההההההההההההה)
אם רוצים לדייק במיקום מרכז הספיגה לא מספיק לחלק ל- בנים/בנות. צריך גם למצב עמידה, שכיבה על הבטן, שכיבה על הגב....
nice try.....
אבל הזמנתי ערכת התנסות בכל זאת
אורטל אתמול בסופר פארם רציתי לקנות אותם ולא היה עליהם שום מבצע- 53 שח
ציטוט:פורסם במקור על-ידי לולי - שבלולי
האגיס תמיד במבצעים נדיר שקניתי האגיס לא במבצע וגם על הטיטולים האלה יש מבצעים רק משום מה אני לא משיגה מידה 5 (חמסהההההההההההההה)
אבל 53 זה ממש לא יקר אני אצל להב הייתי קונה האגיס ב75 ש"ח לפעמים עכשיו באופן תמידי המחירים ככה נמוכים ולמה האגיס אונליין העתיקו את ההודעה שלי חחחחחחחחחחח
שלום סיון ונופקי,
נשמח לתת מענה ולסייע באם תפנו אלינו בשיחת חינם 1-800-42-32-32
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
פנין- כנראה שהם הצמידו לעצמם משת"פים שיעשו בעבורם פרסום חינם. אני לא מוכנה להשקיע 25 אחוזים יותר ולכן קונה רק במבצעים. כשיש שלושה פיצים בבית אי אפשר לקנות טיטולים במחירים גבוהים!!!!
איך הזמנתן ערכת התנסות?? אני גם רוצה
אוקיי הזמנתי
אצלנו ביינות ביתן אפשר למצוא אגיס ב35 שקל
לילוש באילת המחירים מזה זולים!! בעלי נכנס לאיזה סופר ( מגה נראה לי) לקנות לנו שתיה והיה האגיס ב25 שח