יכול להיות שזה הריון?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה 4 חודשים לאחר הפסקת הגלולות. בחודש הקודם היה לי איחור של שלושה ימים ואז המחזור הגיע ועכשיו יש לי איחור של יומיים אבל שבוע לאחר הביוץ הופיע לי כתם חום בתחתונים ומאז הפרשות חומות בהירות באות והולכות וביום שהייתי אמורה לקבל מחזור התחילו הפרשות חומות גם כן לסירוגין- כהות, בהירות. בנוסף כמה ימים לאחר הביוץ נתקפתי סחרחורת חד פעמית שעברה אחרי שעה. ברוב השבוע האחרון היו לי יציאות לא משהו (שלשולים.. סליחה על התיאור).
    חשבתי לעשות מחר בדיקת הריון ביתית.
    מה אתן אומרות?? תודה!!
9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא רוצה לאכזב אבל גם אני הייתי באותו מצב השבוע, גם היו שלשולים, סחרחורות, מחזור שהקדים.. חשבתי שזה זה ואתמול קיבלתי תשובה שלילית... אבל תעשי בדיקה בשביל השקט הנפשי שלך - יכול להיות שהכתם הוא באמת השרשה.. בהצלחה!! :)
  • תודה!! אעדכן מחר... הלוואי:))
  • קודם כל ברוכה הבאה לפורום מדהים ותומך :-)
    וכמובן בהצלחהההה

• בהצלחה!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה!!!
  • היי..
    אני נמצאת בערך באותו מצב.. כבר שבועיים של הרגשות מוזרות לא כמו "ברגיל"..
    גם אני ממתינה..

מאחלת לך הצלחה רבה!!
  • תכלס עדיף לחכות לאיחור משמעותי(שבוע ) לפני בדיקה ביתית ..
    בפועל אני תמיד הייתי מחכה ליום שהמחזור אמור להופיע ואם ממש התעלתי על עצמי אז בדקתי ביום איחור..חחח (לא כולל את הפעמים שבדקתי שבוע לפני איחור ..)
    תבדקי כבר ותעדכני!!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה