12 יום אחריי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז קצת הקדמה אתמול היה לי יום הולדת
    ובלילה אמאלה אתן לך מבינות מה החלמתי !!!! יש לי צמרמורות 
    חלמתי שיש לי יום הולדת וסבתא שלי ז״ל באה ואני לא מבינה כאילו איך היא שם ואז היא אומרת לי שהיא באה רק להביא לי מתנה והיא נותנת לי נשיקה על המצח ושקית והולכת ורק מאוחר יותר כשאני מגיעה הביתה אני נזכרת בשקית וכשאני פותחת אותה אני רואה תינוק עטוף כמו בבושקה .
    כמובן שישר רצתי לעשות בדיקה ביתית למרות שרק עוד שלושה ימים אמורה לעשות ולמרות שאני יודעת שהזרקתי אוביטרל רק לפני 11 ימים ולמרות שאני בכלל לא מאמינה בבדיקות ביתיות .

בקיצור יצא לי שני פסים השני אמנם לא היה חזק כמו הראשון אבל הוא היה מאד ברור בלי מקום לספק - האם זה האוביטרל ????
8 תגובות
עמוד 1
  • אני מאד מאמינה בחלומות על מתים.. אמא שלי חלמה (בי שהיא ידעה שהיתה החזרה בכלל) על סבתא שלי ז"ל שאני מפנה לה חדר אצלי בבית...

והיא סיפרה לי ורק אחרי שבוע סיפרתי לה שהחלום שלה היה אמיתי... אז הלוואי שגם אצלך..

אם יש עוד שלושה ימים תעשי עוד בדיקה כי באוביטרל בהחלט לפעמים מדמה מצב של הריון בבדיקות ...
    בהצלחה
  • האוביטרל משפיע עד 10 ימים.
    כך שמאחלת לך

• אני גם עשיתי 12 ימים אחרי ויצא לי חיובי ואכן היה חיובי :)
    אז מלא מלא מזל טוב!!!!!!!!! המשך הריון קל ותקין..
    לכי תעשי גם בדיקת דם!!
  • וואי איזה צמרמורת עשית לי.
    אני גם מאמינה בחלומות האלו.
    סבתא שלי ז"ל נפטרה חודשיים לפני שנכנסתי להריון וכשהיא נפטרה בדיוק עברתי לבית חדש ואמרתי לבעלי שנחכה שיעבור החודש ואז נעשה חנוכת בית ואז נתחיל בטיפול ואכן ככה קרה כמה ימים לפני חנוכת הבית התחלתי את הטיפול.
    ויומיים לפני שעשיתי בדיקת בטא סבתא שלי הופיעה לי בחלום ואמרה לי שהחנוכת בית הביאה איתה ברכה...
    ואכן זה היה ככה...
    אמא שלי כל פעם חלמה על סבתא וסבא שלי ז"ל שבאים לבקר אותה בבית ואז כמה ימים אחרי היינו מגלים שאחיות שלי בהריון...
    מחזיקה לך המון שהבדיקה יצאה נכונה...
  • בננות ,תודה על העידוד . דעתכן מאד חשובה לי - אין כמו ניסיון של אנשים ובגלל זה אני שואלת אתכן .
    זוהר - עברו רק 11 ימים מהאוביטרל זה קריטי ?
    הרופא אמר לי רק אחריי 14 ימים שאפשר לעשות והסיבה שאני כ"כ סקפטית היא שהקו השני היה ממש ברור ועדיין לא עברו 10 ימים מהביוץ ( בהנחה שקרה 36 שעות אחרי האוביטרל ).
    אני מקווה באמת שביום ראשון או שני אני אעשה בטא ואני אופתע לטובה
  • 11 יום ברוב המקרים זה מספיק זמן.. האוביטרל אמור להיעלם מהדם עד היום העשירי .. ועוד עשית בדיקה ביתית שהיא רגישה לבטא יחסית גבוהה אז ככה שאני באמת מאמינה שיש הריון!! תעשי בדיקת דם בהקדם וכך תוכלי להיות הכי בטוחה.. בכל זאת זו בדיקה ביתית וכו..
  • לי רופא אמר שאוביטרל נעלם אחרי 10 ימים כבר כך שיש סיכוי גדול שזה אכן חיובי , לעשות בטא וכמובן לעדכןןןןןןןןןןן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה