היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב לכולן אז ככה..אתמול היינו בסופר פארם כמעט שעתיים מתוכם 40 דק לחכות בקופה.. היה תור ענק אנשים ממש רבו על התור -טירוף כמו שאומרים "רק בישראל" לא היה מספיק עגלות היה אפילו תור לעגלות אנשים גם לקחו עגלה ממגה -בלאגן קנינו מלא מלא דברים הנזק כמעט 500 שח (אמא של גם הוסיפה בשביל עצמה)
והנה תמונה שממחישה את הכל-
8 תגובות
עמוד 1
איזה כיף - תתחדשו ותהנו
לא נורא לדעתי הם כל הזמן עושים מבצעים רק קוראים לזה בשם אחר
סתם היה טירוף אחד גדול
וואי איזה נסיך!!!! גם אנחנו יצאנו בנזק ועוד אמא שלי עשתה לי השלמות אבל אני מוכנה רק לנזקים כאלה!!! הכי כיף
וואי איזה מתוק הוא בעגלה
מסכן בעלי- הלך אתמול שבע פעמים לכמה סניפי סופר פארם כדי לקנות כמה שיותר מטרנות וטיטולים- אני עשיתי שני סיבובים כאלו עם שכנה וכל אחת קנתה לשנייה אוכל לילדים- אני קניתי לה סימילאק והיא קנתה לי מטרנה. אני חיכיתי בקופה עם העגלות שלנו והיא הביאה את כל מה שהיינו אמורות לקנות- כך חסכנו זמן המתנה לקופופות. מזל שיש לי עגלת תיאומים, תיק ענק שמתלבש על העגלה ואת ה"סלים" מתחת לעגלה- אחרת היינו צריכות להזמין מונית. קנינו כמעט חמישים מטרנה וקצת פחות מזה טיטולים....
אני שלחתי את בעלי. חסכתי לי את הבלאגן!!!
גם אצלנו היו סיפורים - השארנו שם 300 שח ועקפנו את התור - שילמנו בבית מרקחת....
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
הלכתי על הבוקר ב 8 וחצי כבר היה מלא אנשים קניתי ב 770 שח פמפרס מטרנה תינוקלין בדין משחות שיניים שמפו וכו ובערב בעלי קנה עוד מטרנה