שיתוף-ובעקבותו סקר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

8 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להגיד לך שגם מהצד שלי אני רואה יותר עזרה משר מהצד של בעלי
    אבל אצלנו זה יותר מורכב כי ההורים של בעלי הם חרדים שזרקו את בעלי מהבית בגיל 15 - והוא שסלח להם וחזר להיות איתם בקשר עוד עושים לנו טובות
    בגלל זה אני גם לא מצפה מהם לשום דבר

• ממי באמת מעצבן... קבלי מלאא

• אצלנו אנחנו מקבלים מההורים שלי מה שאפשר אבל הבעיה היא שהם גרושים ואבא שלי לא משלם לאמא שלי מזונות כבר שנתיים אז היא חיה מהעבודה שלה ויש לה עוד חמישה ילדים בבית לפרנס, ככה שהיכולות שלה לא משהו אבל תמיד, תמיד היא תבוא אלינו עם משהו קטן מתנה לילדים ותאמינו לי שאני מעריכה את זה הרבה יותר ממתנות גדולות ויקרות כי אני יודעת בכמה זה עולה לה.
    אבא שלי לא מדי נותן, הוא תמיד בדעה שאם ילד צריך משהו אז הוא צריך לבוא ולבקש ואם אני לא מבקשת כי לא נעים לי (אני אף פעם לא יודעת בדיוק אם יש לו או אין לו כי הוא לא חי בדיוק מחושב) אז זה בעיה שלי.
    עם ההורים של בעלי אין לנו קשר כבר מאז שבעלי בערך בן 15-16 כך שאנחנו לא מקבלים מהם כלום...
    הם לא היו בחתונה שלנו וגם לא מכירים את הילדים שלהם.
    אבל- אני מאוד גאה בנו שאנחנו מצליחים לעמוד על הרגליים ולהצליח הסתדר לבד.
    ככה אני גם מרגישה שאני באמת לא חייבת למסור דו"ח לאף אחד כי אני לא חייבת להם כלום.
    כל מה שיש לנו זה אנחנו השגנו בעשר אצבעות שלנו!!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • האמת אני אף פעם לא מצפה לכלום ומאף אחד. לכן כל עזרה זו הפתעה לטובה בשבילי במיוחד כשלא ציפיתי בכלל שיעזרו ..
    אצלי המצב הפוך , הוריי לא חיים בארץ ,עליתי לכאן לבד, לכן יש לי רק את ההורים של בעלי , שהאמת לפעמים ההרגשה שהם אוהבים יותר את איתמר מאשר את הנכדים של הבת שלהם . אני אסירת תודה לחמותי על כל עזרה שהיא נותנת לי ,והיא נותנת ועושה מה שהיא יכולה . אני גם לא מבקשת כמעט אף פעם שום דבר ...מצד שני אני ממש לא חושבת שסבא וסבתא חייבים להביא מתנות (ילדים לא הופכים מזה ליותר מסכנים ) מה שחשוב זה היחס שהם נותנים ,אם יש יחס טוב ואוהב מבחינתי זה מספיק וכל השאר זה רק בונוס. ולגבי לעזור לילדים ... זה כבר זכות של ההורים ,אף הורה לא חייב באמת לעזור כספית לילד שלו אחרי גיל 18 .
  • אצלנו גם ההורים שלי וגם של בעלי עוזרים ומלא!!!
    ב"ה התברכנו בהורים מדהימים שעוזרים תמיד תמיד תמיד!

• ב"ה

מאיה זה ברור לי שמתנות זה לא דבר שקונה אותנו פשוט קשה לי לראות איך יש אפליות שהרי לגדול כל הזמן הם קונים !! כשהוא נולד (איתמר ) אז קנו לו ספרון למיטה מבד משו ממש יפה, מנשא משילב ( הייתי בשוק ) בגדים , מגבת עם סקוצ' , יומן לתינוק, וזה רק ללידה הם קנו אז ממש קשה לי לראות שלשני הם בקושי מתייחסים

• מסכימה עם מירי.
    חמותי תמיד מזכירה כמה היא נתנה וכמה היא עזרה לעומת ההורים שלי שלא שמו שקל
    ההורים שלי גרושים, אמא שלי עוזרת לפי יכולתה ( יש עוד 2 אחים בבית) ואבא שלי אין מה לדבר ולא בקשר איתו בכלל.
    ובשיחות עם בעלי תמיד אני אומרת שחבל שלקחנו בכלל עזרה, ולא הסתדרנו לבד , כי חמותי כל היום מזכירה את זה.
  • ההורים שלי וההורים של בעלי מאוד עוזרים לנו!! מכל הבחינות!
    להורים שלי רז היא נכדה ראשונה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה