מחזור או הריון...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

חדשה בפורום..
    החלתנו לנסות להיכנס להריון.. אני ביום ה- 31 למחזור שבד"כ מופיע כמו שעון ביום ה-28-29..
    כבר שבועיים עם בחילות לא מוסברות בכל חלקי היום..
    לפני יומיים הופיעה פעם אחת הפרשה חומה (אפילו לא על התחבושת..), והיום שוב פעם אחת בבוקר.. הבחילות ממשיכות, והבדיקה מהבוקר - שלילית...

סתם מקווה שעוד מתפתח כאן משהו.. עם הבן הבכור (והיחיד) שלי שלוש בדיקות בייתיות היו שליליות והוא כבר בן שלוש וחצי...

אין לי כוח ללכת לבדיקת דם (אולי סתם מפחדת מאכזבה..)ממתינה..
    מה אתן אומרות?
7 תגובות
עמוד 1
  • שלום שלום וברוכה הבאה לשהות קצרה! : )

אם הדימום היה הוא השתרשות אז רק שבוע הבא תוכלי לראות את זה... זה אומר שהיה ביוץ מאוחר..
    תנסי לקרוא את הגוף שלך ולהבין, יכול הליות שהבחילות בגלל מחשבות או באמת בגלל התעברות.. למרות שלפי מה שהבנתי - הבחילות מגיעות עם הבטא שעולה רק שבוע אחרי ההשתרשות..
    תחכי עוד קצת, תראי מה קורה איתך וכשהמחזור ל-א יגיע תעשי בדיקת דם :)
    בהצלחה בהצלחה!
  • עדיף שתחכי לאיחור לפחות שבוע ,ואז רק תבדקי ועדיף בדיקת דם.
  • תודה בנות.. המתנה מעצבנת.. מה שזה לא יהיה שייגמר כבר.. מוכנה לכל מצב..
  • ברוכה הבאה, הכל יכול להיות, למה לא? :) חכי עוד קצת ותבדקי שוב, בינתיים יש לך אותנו
  • אני כל הזמן מנסה למצוא חיזוקים לכך שבדיקות ההריון הבייתיות לא שוות באמת.. או שוות רק אחרי איחור רציני...

אבל מתחילה להאמין שהמחזור יגיע.. כואב לי הראש, וזה בדרך כלל הסימן העיקרי...

לפחות לכל חודש.. יש את החודש הבא..
  • מיל ברוכה הבאה לשהות קצרצרה :-)
    אכן כמו חברותי מעלה אמליץ לך להמתין מעט

• מאחלת לך שהות קצרה בפורום המקסים הזה !

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה