מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות יקרות גם החודש הגיע המחזור במלא הדרו ובדיוק בזמן... מאכזב, מה שאומר שאנחנו נכנסים לחודש 8 של נסיונות. בשבוע הבא יש לי תור למומחה פריון שיסביר לי על ההזרעות שהמליץ הרופא שלי, זה לא מנחם אותי כי כמו שסיפרתי לכן בעלי רוצה להמתין עם זה ואני צריכה להתחשב, אז כרגע אני ממש מיואשת....באסה!
9 תגובות
עמוד 1
  • למה ישר הזרעות ? ג'יסי?

/]
  • כי לבעלי יש איכות זרע מעט נמוכה (4%) שזה קצת בעייתי
  • אכן חשוב להתחשב בדעת הבעלול ..אני בטוחה שהוא יודע כמה את רוצה ואני גם בטוחה שהנושא רגיש אצלו ..אולי תנסו לדבר על זה ולהגיע יחד לתאריך יעד מוסכם על שניכם לניסיונות..?

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• היום השארתי הודעה בפורום של ד"ר הדר והוא גם המליץ כבר להתחיל, אני חושבת שאחכה לרופא בראשון ואחרי שאקבל את חוות דעתו והסברים אשב עם בעלי ונמצא עמק שווה
  • למה ישר למהר להזרעות ..???

גם לבעלי יש איכות זרע שהיא נמוכה ולכן הרופא נתן לו ויטמינים מיוחדים לחיזוק הזרע
    שהוא התחיל לשתות היום .. ואנחנו מנסים להיקלט כבר שנה שלמה ..
    הרופא אומר שאין סיבה לרוץ להזרעות ונתן לנו עוד 3 חודשים לנסות באופן כזה..

אני ממש לא הייתי ממהרת להזרעות ..

בכול אופן במה שתבחרי שיהיה בהצלחה
  • גם אני מתחילה הזרעות חודש הבא!!

וגם לבעלי יש מורפולגיה נמוכה אבל הספירה הייתה גבוהה ובכל זאת הרופא נשים המליץ על הזרעות..הוא טען שלזרע קשה להגיע לביצית...וזה הטיפול שיעזור לנו...

אני גםם ממש מפחדת מזה...וגם בעלי...אבל כמה שזה קשה לקבל את זה(לי ולבעלי..) זה מה ישקרב אותנו לתינוקי.....ואנחנו נעשה הכל בשבילו
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מצפים לבואך מלא בהצלחה! את תדווחי לי איך הלך וככה אני אהייה רגועה. לשתיכן אני רוצה לומר שמלבד העובדה שזה לא קורה במיטה... הזרעה היא הליך מאד פשוט ולא כואב, אם הפרופיל ההורמונלי שלכן תקין לפעמים אפילו אין צורך לקחת הורמונים, בסהכ לוקחים את הזרע, מוציאים את השחיינים הניבחרים ומכניסים את הזרע לרחם..לכן הרבה ממליצים על הזרעה כי זה פשוט ולא כואב ואם ידועה בעייה אז למה לחכות? בכל אופן כל אחת מרגישה מה ומתי נוח לה
  • הפרופיך הורומלי תקין
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • בהצלחה מאמי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה