היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, נאמר לי לשאוב מאותו הצד ממנו אכלה הבובה כל פעם אחרי הנקה כדי להגביר את ייצור החלב... השטלה היא האם אני יכולה לערבב בין החלב ששאבתי קודם שעומד במקרר לבין החלב ששאבתי הרגע? תודה בנות!
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
4 תגובות
עמוד 1
את יכולה, בתנאי שהם באותה טמפרטורה. בכל מקרה קחי בחשבון שאת יכולה להשתמש בחלב השאוב שנשמר במקרר רק 3 ימים כך שאם נניח היה לך חלב שאוב מאתמול והיום הוספת לבקבוק חלב טרי הספירה של הימים לשימוש עדיין תהיה מאתמול (מהזמן שבו שאבת את החלב הכי "ישן")
את צריכה ששני הבקבוקים יגיעו לאותה טמפרטורה ואז לערבב, כלומר תכניסי את הבקבוק ששאבת עכשיו למקרר ואחרי שהוא קר מספיק את יכולה להעביר את החלב לבקבוק הראשון.
מה את עושה עם החלב ששמת במקרר?
להזכיר לך: ( מתוך העלון של טיפת חלב)
חלב בטמפרטורת החדר (16-29 מעלות) יכול להשאר עד 6 שעות בחוץ.
חלב טרי במקרר- בין 5-8 ימים ( לאחסן בחלק האחורי של המקרר)
חלב שהוקפא ומופשר במקרר- עד 24 שעות.
חלב במקפיא - 3-4 חודשים ( בחלק האחורי של המקפיא) בהצלחה!!!
ומזל טוב !!!
[/url
לי בבית חולים אמרו לא לערבב אבל את יכולה לתת לה אחד וכשהיא מסיימת להמשיך עם השני [/center]
למה את שואבת? יש לך לא מספיק חלב? שאיבה יוצרת עודף חלב שהתינוק לא צורך ויכולה להביא. לגודש. ודלקת לגבי ערבוב את יכולה לערבב באותה טיפ חלב שנשאה ב 24 שעות איחסון במקרר לפי דה לצה ניתן עד 8 ימים בפנים המקרר, זה העידכון. האחרון איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך