הסקרנית החופרת 3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,

אני חייבת לומר שאני מאד נהנית מהפורום ונכנסת אליו הרבה מבעבר.

היום אני ביום 26 למחזור והתחושה היא כבדה. אני חייבת לציין שמאז שאני מנסה עליתי במשקל כי חשבתי שפעילות גופנית תמנע ממני להיקלט וגם הזרקתי לעצמי במשך חודשיים פוריגון שגרם לי להעלות עוד איזה שני קילו מיותרים.

אני מתה לחזור לגזרה הקודמת ולפני חודש התחלתי באימונים מפרכים בחדר כושר אבל אני מרגישה שהמשקל לא זז ולהיפך הוא אפילו עולה!

אני לא רגילה לראות את עצמי עם מותניים עבות ומדרגה בטוסיק גם לא עם בטן כזאת. מילא הייתי בהיריון, הייתי מוכנה לספוג אבל ככה משומן זה מכעיס.

crazy woman!
5 תגובות
עמוד 1
  • הרבה פעמים בהתחלה של תהליך כזה יש עלייה, בגלל שרקמות שריר הן כבדות יותר מרקמות שומן, אבל אחר כך מתחילה הירידה.. אני דווקא שמעתי שזה טוב גם בשביל להיכנס להריון, וגם טוב אח״כ להריון.. בהצלחה!!!
  • יא איך אני מבינה אותך זה כל כך מבאס!!
  • עזבי אותך משטויות יקירה, באמת ה-2 ק״ג האלה זה מה שמציק לך בעין?

• וואי בנות אני מאוהבת

זהו. אז זה היעוד שלי בחיים. לאהוב נשים. מה צריך יותר מזה, גם ככה אני לא רואה תינוק באופק.....

ברצינות, באמת תודה אתן משהו.

שיהיה לכן יום המשך יום מקסים ונהדר וסופ"ש נעים מלא הפתעות טובות ובשורות מעולות.

crazy woman!
  • מה זה?
    בטח שיש תינוק באופק, מה זה הפסימיות הזאת
    ואל תדאגי הבעלול יאהב אותך גם עם עוד 20 קילו עליך!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה