היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה הם מרביצים? איתן כל הזמן מרביץ. לי, לבנות, לילדים אחרים, לכולם! על כל דבר ישר מתעצבן ומתחיל להכות. ויש לו כוח, בלי עין הרע. אפילו לי זה לא נעים, והבנות ממש סובלות מזה. אף אחת מהן לא תחזיר לו כמובן אבל הן לא יודעות איך להתמודד איתו. וגם אני לא
9 תגובות
עמוד 1
יקירתי - נראה לי שהוא מתקרב בקצב הרבה יותר מידי מהיר לגיל שנתיים האיום והנורא.... בהצלחה
זה בעיה רק של בנים?
"תביאו שישה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
קודם כל - כן, להתעלם כמה שניתן כל עוד זה לא פוגע באף אחד... דבר שני זה גיל שבו מבינים הרבה ומתבטאים מעט וזה נורא קשה להם. טלטל ברגע שהתחיל לדבר הפסיק להרביץ על כל שטות. בקיצור פשוט תקופה....
גם הקטנה שלי מעיפה ידיים לכל כיוון כשהיא מתעצבנת
שילוב של בן שובב וחמוד והקדמה לגיל שנתיים
להיות החלטית בתגובות, להגיד בטון ברור-לא,זה כואב! (לא-לא נעים,כואב!) סבלנות וגם זה יעבור
אצל רוני התגובה האוטומטית עכשיו למשמע "לא" זה להיזרק על הרצפה בבכי. קורע מצחוק.ממש כמו בספרים........
אני זוכרת גם לי היתה תקופה שדן היה מרביץ...בערך סביב גיל של איתן הכל נגמר ברגע אחד..שהוא "תפס" את בן במצב רוח לא ממש סבלני, ניסה להרביץ וחטף חזרה כזו בומבה שלא הבין מאיפה זה בא כאן זה נגמר אצלו...
אצלי היתה תקופה שדור היה מכפכף את שחר דופק לו בגב מושך לו בשיער מוריד לו את המשקפיים... ושחר לא היה עושה לו כלום
אני לא חושבת שזאת בעיה של בנים... אלא באמת יותר הגיל, הקושי להתבטא והרצון לבדוק עד כמה אפשר למתוח את הגבולות.
לנסות להתעלם עד כמה שאפשר ולהגיד לבנות להתרחק ממנו כשהוא מרביץ. הן עדיין יותר גדולות ויכולות להתרחק בקלות יחסית.
וכשזה לא עובד, להיות תקיפה ועקבית בתגובות על מנת שיבין שלא זה לא!