היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול בשעות החשובות צייני ושיחזרתי מה בדיוק עשיתי ואיפה בדיוק הייתי כולל העצירות לנשום בצירים כדי שב 4 ועשרים בבוקר תצא הנסיכה שלי!
יפה שלי , חיים שלי! הנה גדלת ( כלכך מהר) ואת כבר בת שנה! בשנה אחת של חיים הספקת לחייך , להתגלגל מצחוק, לבכות, להזיל דמעות, למחוא כפיים, להצביע על האור, לנבוח כמו כלב, לפחד , להתרגש, לעמוד, ליפול , להחליף עגילים , לתת נשיקה, לישון ולהתעורר....והכי הכי חשוב להיות נאהבת על ידי הסובבים אותך. הדסי שלי- יפייפיה , נסיכה שלי , חייכנית שלי אני מאחלת לך את כל האושר שיש בעולם , שתיהיי בריאה תמיד ושהחיוך לא יירד מפנייך! אוהבת אותך מאד ואנסה תמיד לשמור עלייך מכל משמר ( עד גיל 21 את לא יוצאת מהבית) שלך : אמא
28 תגובות
עמוד 1
אני עוד מנסה לעכל איך הזמן שלנו טס וזה פשוט לא בר עיכול אני גם עדיין כועסת שכולכן עקפתן אותי והשארתן אבק מאחוריכן
אני לא מאמינה שעבר שנה!!!! רק לפני רגע קיטרת לנו מחופשת הלידה כמה קשה לך שהיא לא ישנה בלילה.. ואת צריכה לחזור לעבודה ולא יודעת איך תסתדרי
מזל טוב להדסי, לא מאמינה שחלפה שנה
מזל טוב לנסיכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתמשיך לגדול ולשמח אותכם! תהיה חכמה, יפה, שמחה, מאושר, בריאה ושובבה!!!!!!!!!!!!!!! עד 120 אני זוכרת טוב טוב את התקופה הזאת לפני שנה, כאילו אתמול ילדת.. לא מאמינה שכבר עברה שנה אפליקציה מגניבה לאנדרואיד: חישוב של תל"מ ועוד כמה דברים שימושיים לנשים בהריון https://market.android.com/details?id=rk.android.app.birtday
אמאל'ה הזמן טס... המון מזל טוב להדס המדהימה. תמשיכי לגדול בשמחה ובאושר להביא המון נחת להורים שלך ותהיה מאושרת כל החיים שלך.
מזל טוב!!!!!! עוד חודש בדיוק אצלי
מזל טוב להדסי..הרבה אושר והצלחה...
כפרוני על הדסי הנסיכה הקטנה - מזל טוב
מזל טוב ליום הולדת שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
יום הולדת שמח הדס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב!! יום הולדת שמח, מאחלת לנסיכה את כל הטוב שיש
מזל טוב להדסי הנסיכה
מזל טוב!! שתזכו לגדל אותה בנחת, אהבה ואושר
מזל טוב הדס!!!!
מזל טוב להדסי.. הזמן פשוט טס! אני זוכרת כשעוד היית בהריון
מזל טוב להדסוש הנסיכה
מזל טוב להדסי עד 120
יואוו ריגשת.. מזל טוב לנסיכה ועד 120
מזל טוב להדס ולהורים של הדס!!! הרבה נחת ובריאות !
אהובה, כבר איחלתי אישית, אבל אומר שוב מזל טובבבבבבב לנסיכה המהממת עם החיוך הכי יפה בעולם!
שכל החיים רק תחייך
אהובתי! איך הזמן טס, לא להאמין שעברה שנה
מזל טוב מזל טוב מזל טוב "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
תודה תודה בנות אהובות שלי!
מזל טוב לנסיכה הקטנה של אמא ואבא!
מאחלת לך בריאות, אושר ועד 120 להיות נאהבת על ידי כל הסובבים אותך!
מזל טוב!!!!!!!!!!!!! בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!