היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האמת שבינתיים אני מכירה רק בן אדם אחד שיש לו גלקסי 3 והוא ממש ממש ממששששששששששששש מרוצה מין הסתם כולם מרוצים מהאייפון אבל אני מפחדת מהסיכוי שמלווה לקחת אייפון (אין ביטוח ואם גונבים או מאבדים הולך כל כך הרבה כסף)
וגלקסי 2 בכנות לא שמעתי תלונות, ואני מכירה מלא, אומרים שזה פלאפון ממש ממש ממש מעולה
לדעתי, אין פה שאלה בכלל - אייפון יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני יגיד לך עדיף גלאקסי 2 או 3 לי יש 2 לבעלי יש 3 ההבדל ביניהם שה3 יותר דק אבל אין עליו הוא ממש מרוצה מצלמה ממש מעולה
אייפון גם מכשיר טוב אבל..צריך להתעסק עם הITUNES ופריצות לדעתי סתם כאב ראש
אייפון ואל תתלבטי בכלל אייפון זאת ליגה אחרת, אין שום דבר שיכול להתחרות באייפון
לאחותי יש גלקסי 3 והיא מאוד מרוצה.. לי יש אייפון 4s ואני מאוד מאוד מרוצה.. לדעתי אין פה שאלה בכלל רק אייפון
קודם כל רק אנדרואיד ולא אייפון!
וקחי גלקסי S3!!!! לבעלי יש והוא מדהים!!!!!!!!
אנדרואיד זה אחלההההההה חיקוי לאייפון!!!! ברור שאייפון!! מה השאלה??
נראה לי שאני אלך על הגלקסי 3
בעלי לא סובל את אפל ומוצריה, ואני מניחה שאני מושפעת...
האייפון היא מערכת סגורה, בניגוד לגלאקסי, שבו את יכולה להוריד כל מה שבא לך, בלי לפרוץ שום דבר.
אני עובדת עם אנדרואיד (יש לי HTC) ולבעלי יש גלאקסי2, כמובן שגם עם אנדרואיד. ממליצה בחום על גלאקסי.
סיוני, אני לא חושבת שזה כל כך מוחלט, שכולם מרוצים מהאייפון - המערכת הסגורה הזאת גם עולה לחלק מהמשתמשים של האייפון על העצבים..