היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי מאמי מה שלומך?איך מתקדם ההריון?אני פונה אלייך כי זכור לי שבחודש שזיהית ביוץ ביום ה26 גם נקלטת אני לא טועה נכון?בכל מקרה כל כמה ימים נמשך המחזור שלך?האם הוא היה סדיר?והאם באותו חודש הביוץ איחר לך ?או שתמיד הוא היה סביב היום ה26..אני ביום ה18 למחזור היום ובערכת ביוץ של סנסו טסט אני רואה כבר יומיים פס חזק של הביקורת ופס חזק פחות של ההורמון העניין שאני לא יודעת אם זה אומר שהביוץ מתקרב כי לא כתוב בהוראות שימוש על כך..רשום שאם הפס השני חלש יותר משמע אין ביוץ..אז אני נורא מבולבלת המחזור שלי סדיר כל 28 יום חודש שעבר זיהיתי שני פסים על ידיי הערכה ביום ה11 כך שהביוץ כביכול התקיים ביום ה13 ..אשמח לתשובות ממך ...אני מנסה לחשוב אולי מדובר בביוץ מאוחר אבל אם כן לא מבינה מה הסיבה ..ההפרשות הנמתחות השקופות כבר מתחילות להסתיים להן..ובמצעים יוד לא זיהיתי ביוץ ואני בודקת כבר מהיום ה9 למחזור ...העניין שמיום שני עד היום בעלי היה בטיול מהעבודה כך שלא היינו יחד למרות שראיתי הפרשות שקופות נמתחות השאלה היא האם פספסתי למרות שהבדיקה הראתה שלילי?
3 תגובות
עמוד 1
*ובינתיים עוד לא זיהיתי
היי מיכלי, אז קודם כל תודה על ההתעניינות, שלומי מצויין, בנתיים אין חדש.. משמינה
היי מיכלושית, אני חייבת להגיד שרופא הנשים שלי אמר לי שבדיקת הביוץ אינה תמיד מדויקת ועובדת אז לפני שאת מתחילה לחשוב שמשהו לא בסדר תדעי שלא כל אחת מזהה ביוץ עם הערכה למרות ביוצים תקינים וטובים