היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עם השתן השתן הראשון הייתי אמורה כבר לדעת, המכשושה. היא זלגה לה חרש בלי תירוצים ובלי שהתקשרה להודיע מראש בדיוק ביום 28 למחזור. זה אומר שקיימנו יחסים בדיוק על הביוץ. מכאן והלאה אין לי מושג למה זה לא אמור להצליח. אולי זאת העבודה המלחיצה, החתולות, הבעל, הברית של אחותי אתמול שדאגה להעציב אותי עד עמקי נשמתי, או שזה פשוט הגוף שלי שכבר עייף מלעשות את העבודה כמו שצריך???? ממש מסתורין סקסי.
crazy woman!
8 תגובות
עמוד 1
אני מבינה את האכזבה חודש חדש מתחיל אז המון אנרגיה חיובית , אני מאחלת לך היקלטות מהירה והמון בהצלחה
חודש חדש עם אנרגיות חדשות ,כך קרה לי חודש שעבר בדיוק :/ המון ההצלחה
חודש חדש בע ״ה תקווה חדשה :)
חודש הבא הוא שלך !!!!
ב"ה בחודש הבא תצליחו כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
תודה בנות אהובות, ציפיתי להיות קצת בדיכי אבל אני לא וגם כאבי המחזור קצת שככו. כבר מתחילה לספור את הימים מחדש ומחכה לאנטריקוט.... שולחת לכן חיבוקים אוהבים מכל מאגרי הכוח שהצלחתי לצבור הבוקר